Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή, τη ζήλια, την απιστία, αλλά και τα ευτράπελα που έχει βιώσει με θαυμάστριες. Το απόσπασμα έπαιξε στο «Happy Day»

Δείτε ακόμη: Γιώργος Σαμπάνης για τις φήμες εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή: "Είναι δύσκολο"

Τα απειλητικά μηνύματα από θαυμάστρια

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και προχώρησε σε αποκαλύψεις για μια γυναίκα φαν του. «Θαυμάστρια μου έστελνε διάφορα απειλητικά μηνύματα, μου έλεγε ότι θα μου κάψει το αμάξι, τα λάστιχα, επειδή είχα σχέση» είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ζηλεύω - Έχω ψάξει κινητό

«Ζηλεύω με έναν πολύ περίεργο τρόπο, δικό μου. Έχω ψάξει κινητό. Όταν ψάχνεις, βρίσκεις. Το θέμα είναι αυτό που βρίσκεις πόσο μετράει μετά» πρόσθεσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Η Ιωάννα Σαρρή είναι η πιο ωραία Ελληνίδα

Για τη σύντροφό του και μοντέλο, σχολίασε: «Θεωρώ πως η σύντροφός μου, Ιωάννα Σαρρή, είναι η πιο ωραία Ελληνίδα» και σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Σαμπάνης.

Γιώργος Σαμπάνης: Η Ιωάννα Σαρρή είναι η πιο ωραία Ελληνίδα

Η απιστία είναι λόγος χωρισμού

«Η απιστία θεωρώ ότι είναι λόγος χωρισμού. Παλιότερα όχι τόσο, πλέον όμως θεωρώ ότι είναι… Συνειδητοποίησα από την εμπειρία μου ότι όσες φορές συγχώρησα απιστία, υπήρξε μετά ένα κλίμα άρρωστο και τοξικό, σαν να αλλάξανε όλα. Θέλει πολλή δουλειά μετά για να φτιάξει το πράγμα», τόνισε.

Θα έβγαινα περισσότερο έξω αν...

«Αν δεν ήμουν αναγνωρίσιμος, θα έβγαινα περισσότερο έξω. Δε μου αρέσει να πηγαίνω σε αγαπημένα μου μέρη και να έρχεται ένας τύπος, που έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή, και να με τραβάει φωτογραφίες, που είμαι ατημέλητος, και μετά γράφουν "πως είναι έτσι αυτός"» παραδέχτηκε τέλος, ο Γιώργος Σαμπάνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: