Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε για το ενδεχόμενο γάμου καθώς και για τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφορούν για τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Γιατί με ρώτησε για τον γάμο - Τι έχετε πάθει όλοι;

«Είμαι καλά αυτή την περίοδο. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ηρεμία και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια συνθήκη πολύ σοβαρή. Γιατί ρε παιδιά, με ρώτησε και ένας ακόμα για τον γάμο. Τι έχετε πάθει όλοι; Το σκεφτόμαστε, το έχουμε σκεφτεί και αυτό, έχουμε σκεφτεί διάφορα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγει να πει τέτοια πράγματα στις κάμερες. Αν γίνει πάντως θα το μάθετε, δεν θα το κρύψουμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνης.

Δεν τα λέμε έτσι στην τηλεόραση

«Κάθομαι μια μέρα στο σπίτι μου και με παίρνει ο πατέρας μου και μου λέει "Γιώργο τι έγινε, συγχαρητήρια θα γίνω παππούς;". Είναι σοβαρά πράγματα αυτά, ειδικά αν είσαι λίγο ευαίσθητος. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά, δεν τα λέμε έτσι στην τηλεόραση. Το ότι η Ιωάννα είναι έγκυος, πού το κατάλαβαν; Πώς έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι έγκυος; Είναι πολύ αδύνατη. Να λέμε ψέματα αλλά να έχουν μία αληθοφάνεια», είπε στο τέλος ο Γιώργος Σαμπάνης σχετικά με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη της συντρόφου του Ιωάννα Σαρρή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: