Την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στο τραγούδι επιβεβαίωσε χθες ο Γιώργος Αρσενάκος. Ο CEO της δισκογραφικής εταιρείας «Panik Records» ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», είπε συγκεκριμένα: «Έχουμε μια δισκογραφική συνεργασία, μια τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη και τώρα τον περιμένουμε να βγάλει και το χορευτικό».

Τέλος, τόνισε: «Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψουμε με το τρίτο μέρος της τριλογίας, με χορευτικά τραγούδια, τα οποία έχει επιλέξει ήδη μέσα στην καραντίνα. Περιμένουμε, όποτε θα νιώσει έτοιμος και το βγάλει η ψυχή του, να έρθει, να παρουσιάσουμε το τρίτο μέρος και να κάνει όλα αυτά που έχει να κάνει, γιατί έχει πολλά πράγματα ο Νότης».

Διαβάστε ακόμα: Νότης Σφακιανάκης: Επανασύνδεση με τη σύζυγό του και επιστροφή στις πίστες για τον γνωστό τραγουδιστή

Μετά την άνοιξη η μεγάλη επιστροφή του Νότη 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΝ time», η μεγάλη επιστροφή του Νότη θα γίνει μετά την άνοιξη, στις αρχές καλοκαιριού, και θα είναι διπλή. Εκτός από τη δισκογραφική του δουλειά, ήδη συζητάει και για την επιστροφή του στις πίστες, η οποία μάλιστα αναμένεται να είναι μεγαλειώδης.

Τα τρία χρόνια που ο Νότης απέχει από τις πίστες, είχε δεχτεί πολλές προτάσεις για νυχτερινά μαγαζιά, τις οποίες απέρριπτε, γιατί ο ίδιος δεν ένιωθε έτοιμος και κυρίως διότι η ψυχολογική του κατάσταση ήταν τέτοια που δεν του το επέτρεπε.