Ο Νότης Σφακιανάκης και η σύζυγός του, Κίλι, είναι πάλι µαζί. Η τελευταία επέστρεψε πριν από λίγες ηµέρες από τη γενέτειρά της, τη Μεγάλη Βρετανία, και µένει πλέον µε τον Νότη Σφακιανάκη στο σπίτι τους στη Βάρκιζα, όπου έζησαν µαζί περισσότερα από 25 χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που πριν από λίγες ηµέρες ο λαϊκός ερµηνευτής έκανε την εµφάνισή του στο σπίτι, το οποίο είχε αφήσει κλειστό για µεγάλο χρονικό διάστηµα, καθώς ενοικίαζε ένα µικρό διαµέρισµα στην ίδια περιοχή, µερικά οικοδοµικά τετράγωνα πιο κάτω από το δικό του. ∆εν µπορούσε, όπως φαίνεται, να διαχειριστεί µόνος τον χώρο των τόσο πολλών τετραγωνικών µέτρων, αφού και τα δυο του παιδιά δεν βρίσκονται µαζί του. Μόνο ο γιος του, ο Απόλλωνας, επισκεπτόταν το σπίτι τους κάποιες φορές, έµενε λίγες ηµέρες εκεί και φρόντιζε για τη συντήρησή του, βλέποντας τι ανάγκες είχε το οίκηµα. Οι επαγγελµατικές του υποχρεώσεις, όµως, δεν του επέτρεπαν να παραµένει περισσότερο εκεί.

sfakianakis
Ο Νότης Σφακιανάκης με τη σύζυγό του, Κίλι, σε τρυφερή στιγμή
Ο αγαπηµένος τραγουδιστής τα τρία τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να εξαφανιστεί από τα φώτα της δηµοσιότητας και να αποµονωθεί, µακριά από επαγγελµατικές υποχρεώσεις. Η τελευταία φορά που εµφανίστηκε σε µαγαζί ήταν στον «Βοτανικό» το 2019, ενώ η τελευταία φορά που εµφανίστηκε δηµοσίως ήταν τον Νοέµβριο του 2020, στα δικαστήρια, στην πρώην Σχολή Ευελπίδων. Πέραν αυτών, δεν έχει κάνει καµία άλλη δηµόσια εµφάνιση.

Το όνοµά του, όµως, δεν έπαψε να απασχολεί κατά καιρούς τη δηµοσιότητα, παρά την απουσία του. Στο διάστηµα αυτό, στενός του συνεργάτης δήλωσε ότι ο Νότης Σφακιανάκης και η σύζυγός του δεν είναι πλέον µαζί, ότι έχουν χωρίσει, τραβώντας διαφορετικούς δρόµους στην πορεία της ζωής τους. Σύµφωνα µε τα λεγόµενά του σε τηλεοπτική εκποµπή, ο συνεργάτης του τραγουδιστή τόνισε ότι αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάµο τους. Ο γνωστός ερµηνευτής δεν έχει πάρει θέση δηµοσίως, δεν έχει δώσει καµία απάντηση σε αυτό το θέµα, καθώς αυτή είναι η θέση που τον χαρακτηρίζει, αφού ουδέποτε επιθυµούσε να απασχολεί µε θέµατα της ιδιωτικής του ζωής. Κρατούσε µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας τα προσωπικά του ζητήµατα, όπως την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά.

Η αλήθεια είναι πως τα τρία τελευταία χρόνια της απουσίας του συνέβησαν πολλά, που δεν έχουν βγει προς τα έξω. Βασικό είναι και το ότι η σύζυγός του πέρασε έναν γολγοθά µε την υγεία της, κάτι που έπρεπε να διαχειριστεί πρώτα από όλους εκείνη και µετά οι υπόλοιποι γύρω της. Πρόκειται για κάτι που την ταλαιπώρησε στην αρχή, αλλά ευτυχώς όλα είναι καλά, διαχειρίσιµα και ελεγχόµενα. Τα χρόνια αυτά ήταν αρκετά δύσκολα και πιεστικά για τον Νότη Σφακιανάκη, αφού είχε να διαχειριστεί και την απώλεια της αγαπηµένης του µητέρας, που έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια. Η περίοδος του κορονοϊού, όπως για όλο τον κόσµο, έτσι και για εκείνον, ήταν µια πολύ δύσκολη συνθήκη που κλήθηκε να αντιµετωπίσει. Λαµβάνοντας υπόψη τα όσα συνέβαιναν παράλληλα, ο αγαπηµένος ερµηνευτής χρειάστηκε να αναθεωρήσει πολλά. Φαίνεται, όµως, πως το πλήρωµα του χρόνου ήρθε και τα πράγµατα άρχισαν να µπαίνουν στη θέση τους. ∆ίπλα του όλο αυτόν τον καιρό βρίσκονται δύο καλοί του συνεργάτες και φίλοι, µε τους οποίους µιλάει σχεδόν καθηµερινά και συζητάει ό,τι τον απασχολεί. Οι άνθρωποι αυτοί ανέφεραν ότι ο Νότης Σφακιανάκης σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στις νυχτερινές πίστες. Μάλιστα, σύµφωνα µε όσα τους έχει πει ο ίδιος, η επόµενη χρονιά θα δείξει την πορεία των επαγγελµατικών του σχεδίων. Προς ώρας, έχει δώσει προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή, στην επανασύνδεση και αναθέρµανση της σχέσης µε τη σύζυγό του.

sfakianakis_2
Το ζευγάρι με τα δίδυμα παιδιά του , τα οποία σήμερα είναι 28 ετών

Να αναφέρουµε ότι ο τραγουδιστής γνώρισε το 1984 στην Κω τη σύζυγό του, όπου είχε έρθει ως ξεναγός από τη Βρετανία, και την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Αµέσως έµειναν µαζί, ενώ το 1991 έγινε ο γάµος τους. Καρπός του έρωτά τους, τα δίδυµα παιδιά τους, ο Απόλλωνας και η Αφροδίτη, που σήµερα είναι 28 ετών. Οσες αναταράξεις κι αν είχε η σχέση τους, πάντα εκτιµούσε και αγαπούσε ο ένας τον άλλον, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής δεν έπαυε να υποστηρίζει πάντα ότι η γυναίκα του ήταν το µεγάλο στήριγµά του σε ό,τι έχει κάνει στην πορεία της ζωής του.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 18/11

**Φωτογραφία άρθρου: NDP