Στη δημοσιότητα έφερε το «TMZ», την ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό του Μάθιου Πέρι.

Η κεταμίνη τον κατέστησε αναίσθητο, με αποτέλεσμα να πνιγεί

Όπως τονίζεται σε νέο δημοσίευμα, ο ηθοποιός είχε καταναλώσει τόση κεταμίνη που δικαιολογεί το γεγονός ότι κατέστη αναίσθητος, με αποτέλεσμα να πνιγεί, όπως δείχνει η αυτοψία.

Τι βρήκε ο ιατροδικαστής

«Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, τα επίπεδα κεταμίνης του Μάθιου Πέρι ήταν 3.540 ng/ml. Όταν οι χειρουργικοί ασθενείς υποβάλλονται σε αναισθησία, τα επίπεδα κεταμίνηςς κυμαίνονται μεταξύ 1.000 και 6.000, οπότε ο Πέρι βρισκόταν στο υψηλότερο εύρος» γράφει το άρθρο.

Με άλλα λόγια, η ποσότητα κεταμίνης στον οργανισμό του ήταν ισοδύναμη με εκείνη που λαμβάνουν οι ασθενείς που υποβάλλονται σε αναισθησία πριν από μια χειρουργική επέμβαση.

Έπαιρνε κεταμίνη κάθε δεύτερη μέρα 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, του είχε συνταγογραφηθεί κεταμίνη για την κατάθλιψη και το άγχος, αν και χρησιμοποιείται και ως ναρκωτικό. Έπαιρνε κάθε δεύτερη μέρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αλλά πριν από 6 μήνες, ένας νέος γιατρός προσπάθησε να τον απεξαρτήσει από αυτό, επειδή είχε δείξει σημάδια βελτίωσης.

Πήρε κεταμίνη πριν μπει στο τζακούζι

Η τελευταία δόση που του έγραψαν στην συνταγή ήταν μιάμιση εβδομάδα πριν από το θάνατό του. Τα αποτελέσματα διαρκούν γενικά για 6 ώρες. Έτσι φαίνεται ότι ο Μάθιου Πέρι πήρε κεταμίνη πιθανότατα, λίγο πριν μπει στο τζακούζι, όπου και βρέθηκε το άψυχο σώμα του.

Δείτε την ανάρτηση του «TMZ» που ακολουθεί: