Είναι μια δύσκολη χρονιά για την ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον καθώς λιγότερο από ένα χρόνο πριν είχε χάσει τον πατέρα της. Και τώρα, φέρεται να είναι συντετριμμένη με τον προφανή πνιγμό του Μάθιου Πέρι στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Ο θάνατος του Μάθιου ήταν πλήγμα για την Τζένιφερ Άνιστον

«Από τους υπόλοιπους πέντε, η Τζεν και η Κόρτνεϊ είναι περισσότερο αναστατωμένες και η Τζεν εκείνη που δυσκολεύεται περισσότερο» δήλωσε μια πηγή στο «Page Six».

«Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια σε λιγότερο από ένα χρόνο, με την επέτειο ενός έτους από το θάνατο του πατέρα της να είναι προ των πυλών. Ακόμα δεν έχει συνέλθει από αυτό και τώρα είναι καταρρακωμένη. Παρά το γεγονός πως κάνει ό,τι μπορεί για να ανασυνταχθεί και να ανακάμψει, ο θάνατος του Μάθιου Πέρι ήταν ένα καταστροφικό πλήγμα» πρόσθεσε η πηγή.

Και οι πέντε ήταν στην κηδεία του Μάθιου Πέρι

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, τα πέντε εναπομείναντα «Φιλαράκια», η Τζένιφερ Άνιστον, η Λίζα Κούντροου, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ και ο Ματ ΛεΜπλανκ εθεάθησαν στην κηδεία του Μάθιου Πέρι στο νεκροταφείο Forest Lawn στο Λος Άντζελες.

Τζένιφερ Άνιστον - Μάθιου Πέρι «Τα φιλαράκια»

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, ήταν όλοι τους μαυροφορεμένοι και μελαγχολικοί καθώς παρηγορούσαν ο ένας τον άλλον έξω από την εκκλησία. Μάλιστα, ένας θεατής δήλωσε στην Daily Mail: «Η κυρία Άνιστον ήταν από τους πρώτους που έφτασαν. Δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν».


Να σημειωθεί πως η Τζένιφερ Άνιστον ήταν από τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια στεκόταν στο πλευρό του Μάθιου Πέρι. Σε συνέντευξή της το 2004 δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή της για τη μάχη που έδινε ο Μάθιου Πέρι με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.