Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, ήταν η Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία μίλησε για τα σχόλια που έκανε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, τα όσα συμβαίνουν στα social media με τέτοιου είδους θέματα, αλλά και για τον χαμό του συζύγου της.

«Την περίοδο που μου συνέβησαν όλα τα άσχημα στη ζωή μου, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα άτομα με κινητικές δυσκολίες γιατί θεώρησα ότι είναι εύκολο πλέον αυτό που κάνω, θέλω να προσφέρω στους ανθρώπους, να δώσω κάτι περισσότερο από την ψυχή μου και να κάνω τον κόσμο να νιώσει καλύτερα. Εγώ νιώθω καλά όταν υπάρχει ψυχική ηρεμία, κάτι το οποίο έχει να κάνει με τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Έχει να κάνει με τις επιλογές μας, είναι δύσκολα», δήλωσε αρχικά, η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Όσον αφορά στον γιο της και το μεγάλωμά του: «Λένε ότι ένας άνθρωπος που δεν έχει παιδί έχει έναν καημό. Ένας άνθρωπος που έχει παιδί έχει πάρα πολλούς καημούς. Εκεί έξω πλέον είναι μία ζούγκλα, χωρίς κανόνες. Βγαίνει το παιδί από το σπίτι και λέμε θα γυρίσουν, πώς θα γυρίσουν, με τι καταβολές; Στο μεταξύ υπάρχει και το σχολείο που με αυτά τα μαθήματα δεν τα πάνε μπροστά τα παιδιά. Θέλει κοινωνική μόρφωση. Δηλαδή, η ενημέρωση για τη διαφορετικότητα, για τις φυλετικές διακρίσεις, για τους ομόφυλους…».

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Η ζωή δεν είναι δίκαιη»


«Το κατάλαβα όταν έχασα τον σύζυγό μου. Άφησα την Αθήνα για εκείνον, μια επιχείρηση με πολλούς μαθητές, δεν με ένοιαξε τίποτα, να αφήσω πίσω για να πάω κοντά του. Αλλά η ζωή…», είπε για τον θάνατο του συζύγου της.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου απάντησε για τις δηλώσεις της για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Με ενοχλεί που φτάσαμε στο σημείο να γίνονται ομόφυλοι γάμου», είχε πει σε δηλώσεις της.

Στο Πρωινό Σουσού απάντησε: «Γενικά είμαστε στην εποχή του “βλέπε, άκου, μη μιλάς”, ειδικά οι άνθρωποι που είναι μέσα στη τηλεόραση θέλουν να έχουν ένα πέπλο το οποίο να δείχνει μια ομορφιά, δεν μιλάμε, τα λένε πίσω από τις κάμερες, ο κόσμος δεν μιλάει. Θέλω να καταλάνω αν έχουμε τελικά δημοκρατία ή δικτατορία. Το να πεις την άποψή σου, δεν σημαίνει ότι είναι άσπρο ή μαύρο, υπάρχει και το γκρι».

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν αφορά κανέναν»

«Δεν το έχω μελετήσει αυτό το θέμα μέχρι τώρα. Η ενημέρωση είναι το Α και το Ω. Δεν μπορούν να πουν σε εμένα που έχω μεγαλώσει ένα παιδί από τη Σιέρρα Λεόνε, που έχει μεγαλώσει με το παιδί μου με τη μητέρα μου, σαν να είναι παιδί μου, ο γιος μου την είχε σαν αδελφή του, μάθαινα στα παιδιά ότι δεν υπάρχουν διακρίσεις, χόρευα με άτομα με κινητικές δυσκολίες, χωρίς όραση, όλα αυτά έχουν γράψει την πορεία μου και το ποια είμαι, τώρα αν ξαφνικά, διαγράφουμε τα πάντα, επειδή η Λαμπροπούλου είπα αυτό, όχι. Έχω 1000 πράγματα να πω πάνω σε αυτό», επεσήμανε, η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

«Δεν με ρώτησαν αν το ψηφίζω, με ρώτησαν αν μου αρέσει. Το ψηφίζω 1000% γιατί εξυπηρετεί πολλούς παράγοντες. Υπάρχουν ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις. Είμαστε άνθρωποι που ζούμε κάτω από τον ίδιο ουρανό. Το αν μου αρέσει ή όχι δεν απασχολεί κανέναν. Έχει να κάνει με τις καταβολές του καθενός. Θεωρώ αδιανότητα σε ένα κράτος δικαίου να υπάρχουν δεύτερης επιλογής πολίτες, οι οποίοι δεν απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους», τόνισε,η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Μαρίνα Λαμπροπούλου:«Πιάστε με και πνίξτε με»


Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Μαρίνα Λαμπροπούλου είπε: «Κάποιοι ενοχλήθηκαν με αυτά που είπα, αλλά ειλικρινά, δεν το λέω για να με αγαπάνε όλοι, δεν είμαι άνθρωπος που με ενδιαφέρει να ωραιοποιώ την εικόνα μου… Είμαι πολύ ειλικρινής. Με ενδιαφέρει η ελευθερία των ανθρώπων σε οποιονδήποτε τομέα, αλλά δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος για να μιλήσω γι αυτά τα θέμα. Θα το ψήφιζα, άσχετα αν δεν μου αρέσει σαν εικόνα.

Έχω μεγαλώσε σε μια πιο παλιά εποχή και χρειάζεται λίγο δουλειά για να μπορέσω να το καταλάβω. Πιάστε με και πνίξτε με, κρεμάστε με, τι να πω! Εγώ έχω την πορεία μου, δεν μπορείς να βγαίνεις στο Instagram και να με πυροβολείς. Πιάσε με, μίλησέ μου, δεν μπορείς να κατηγορείς, δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και κατηγορείς εμένα; Υπάρχουν τόσα προβλήματα στην κοινωνία μας, τη διαφορετικότητα πρέπει να την αγκαλιάσουμε, τελεία κα παύλα», κατέληξε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.