Η Ράνια Τζίμα σπάνια συνηθίζει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή, εξ’ ου και η ανάρτηση της παρουσιάστριας στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το βράδυ της Κυριακής (17/12) ήταν μια έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, Ράνια Τζίμα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με μια ζωγραφιά της 7χρονης κόρης της, η οποία θέλησε να της στείλει ένα τρυφερό μήνυμα.

Η Ράνια Τζίμα ανέβασε τη δημιουργία της κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχολίασε στην λεζάντα της ανάρτησής της «Αυτά τα παιδιά».

Η ancorwoman είναι παντρεμένη από το 2016 με τον γνωστό οικονομολόγο και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ελένη.


Η εξομολογητική συνέντευξη της Ράνιας Τζίμα στο «Πάμε Δανάη» για την κόρη της


Η Ράνια Τζίμα τώρα, βρέθηκε πριν από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, την επαγγελματική της πορεία, αλλά και για την οικογένειά της.

«Είχαμε συνήθεια να στολίζουμε με τις φίλες μου το χριστουγεννιάτικο δέντρο, και αυτό το είχε ξεκινήσει η μαμά μου. Είπα στην κόρη μου φέτος να έρθουν οι φίλες της να στολίσουμε το δέντρο. Η κόρη μας δεν έχει καταλάβει ακόμα τη δουλειά μου. Δεν ασχολείται γενικά, μόνο για την εικόνα μου λέει. Κάνουμε ό,τι και οι υπόλοιποι γονείς. Εγώ είμαι πολύ ελαστική μαζί της, ενώ ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός. Είναι πολύ διαφορετική και από τους δυο μας. Η κόρη μου είναι χίπισσα. Πρέπει να κρατήσω ισορροπίες. Είναι πολύ χαλαρή. Οι ανησυχίες μου είναι πως πρέπει να της περάσω την αίσθηση ότι πρέπει να προσέχει όταν θα φύγει από την αγκαλιά μου. Όταν αρχίσει να κάνει δραστηριότητες, πρέπει να της δείξουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να επιτρέπει. Είμαστε άνθρωποι με τα καλά και τα κακά μας, δεν υπάρχει το τέλειο, δεν το επιδιώκω και δεν το κυνηγάω. Θαυμάζω τις ατέλειες των ανθρώπων, αλλά θέλω κοντά μου αυτές που μου ταιριάζουν. Δεν μπορώ την τσιγκουνιά, είναι φρίκη, τραγωδία. Δεν μπορώ επίσης την “γκρίνια με πόδια”, το ανικανοποίητο των ανθρώπων, δεν μπορώ την τοξικότητα, εκεί φεύγω. Στην καθημερινότητά μου είμαι ευχάριστη και εχέμυθη. Παροτρύνω τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα», κατέληξε μιλώντας για την κόρη της, για την καθημερινότητά της και τις ημέρες των εορτών που έρχονται.