O Σταύρος Ζαλμάς έδωσε συνέντευξη και ρωτήθηκε για το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς», όπου και πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός, Σταύρος Ζαλμάς, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» κι ανέφερε αρχικά, πως χθες δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή, σχετικά με τα τελευταία επεισόδια της σειράς.

Οι αποκαλύψεις του Σταύρου Ζαλμά

«Χθες το βράδυ γύρω στις 21:30-22:00 μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή και μου είπαν ότι το χθεσινό επεισόδιο ήταν και το τελευταίο, διότι λόγω οικονομικής δυσχέρειας το κανάλι δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει τα χρήματα μέχρι και το 110ο επεισόδιο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ενημερώθηκε ότι η σειρά θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1. «Με ενημέρωσαν ότι η σειρά θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1. Νομίζω ότι από τα μέσα Γενάρη, αν δεν κάνω λάθος. Μου το ανακοίνωσε η παραγωγή χθες βράδυ», εξήγησε, ο Σταύρος Ζαλμάς.

Πρόσθεσε επίσης ο Σταύρος Ζαλμάς: «Το έμαθα μετά ότι το χθεσινό ήταν το τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί από το OPEN. Τώρα θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα δεδομένου ότι η παραγωγή είχε υπογράψει με το κανάλι, ότι σε περίπτωση που η συνεργασία τους τελειώσει νωρίτερα, κάπως θα έπρεπε να κλείσει η ιστορία. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η παραγωγή δεν έχει καμία υποχρέωση να τελειώσει την ιστορία. Τώρα τα πράγματα μπορούν να συνεχιστούν πιο ομαλά, είναι μια πολύ θετική εξέλιξη».

Τέλος, ο  Σταύρος Ζαλμάς δήλωσε: «Το πρωτόγνωρο είναι, με μεγάλη λύπη δυστυχώς για την ιδιότητα του ηθοποιού, πως αν αποτύχεις σε ένα σίριαλ, σε κόβουν. Εδώ αποδεικνύεται πως ακόμα κι αν είσαι επιτυχημένος, πάλι η πιθανότητα να σε κόψουν κρέμεται πάνω από το κεφάλι σου».