Ο Σταύρος Ζαλμάς, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Έρωτας φυγάς», βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 13/03/2024 στην εκπομπή «The 2Night Show».


Δε πρόλαβα να περάσω κρίση ηλικίας

«Έχω συμφιλιωθεί με τη φθορά του χρόνου. Δε πρόλαβα να περάσω κρίση ηλικίας, με απασχολούσαν άλλα πράγματα. Αν δεν έχεις κολλήσει σε μια εικόνα του παρελθόντος, μπορείς να παίξεις ρόλους μεγαλύτερους σε ηλικία. Δεν υπηρέτησα ποτέ με θέρμη την εικόνα του ζεν πρεμιέ. Αν παγιδευτείς σε μια εικόνα, παύεις να είσαι καλλιτέχνης» ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς για τη σχέση του με τον χρόνο, και τον τίτλο του «ζεν πρεμιέ» που του είχαν αποδώσει.


Δε μπορείς να φύγεις από μια συνεργασία

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πλήγμα που δέχθηκε η μυθοπλασία την περίοδο της κρίσης αλλά και την άνθιση που ήρθε στο θέατρο την ίδια περίοδο.

«Αν θες να λέγεσαι επαγγελματίας, δε μπορείς να σηκωθείς και να φύγεις από μια συνεργασία. Κάθεσαι και την υπομένεις» είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.


1-stayros-zalmas-erwtas-fygas-video-2


Τα παιδικά μου χρόνια ήταν παραδεισένια

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν ονειρεμένα. Δεν ήταν καθόλου δύσκολα, ήταν παραδεισένια, με πολλή αγάπη» εξομολογήθηκε ο Σταύρος Ζαλμάς.


Η ζωή μου άλλαξε ριζικά γιατί έγραψαν ψέματα για μένα

«Η δημοσιογραφία έχει πολύ μεγάλη αλητεία μέσα της. Όταν ξαφνικά η ποιότητα της ζωής σου, αλλάζει επειδή κάποιοι γράψανε ψέματα για σένα. Το aids τότε ήταν η πανούκλα της εποχής, η ζωή μου άλλαξε ριζικά γιατί κάποιοι έγραψαν ψέματα για μένα» τόνισε ο Σταύρος Ζαλμάς για τα δημοσιεύματα που πριν χρόνια ανέφεραν ότι έπασχε από AIDS.

Ήταν ένα τεράστιο ταλέντο ο Αλέξης Μπίστικας

«Ο Αλέξης Μπίστικας νοίκιαζε ένα δωμάτιο στο σπίτι μου, κάποια στιγμή χτύπησε την πόρτα και με το που τον είδα, είπα, "εδώ συμβαίνει κάτι πάρα πολύ κακό". Ήταν ένα τεράστιο ταλέντο. Μαζευτήκαμε τότε με κάποιους φίλους και τον οδηγήσαμε στο γιατρό, ο ίδιος είχε μια άρνηση» είπε κλείνοντας ο Σταύρος Ζαλμάς.