Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης (14/12/2023) για κάθε ζώδιο.

Διαβάστε ακόμα: Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας

Κριός 21/3 - 20/4

Οι συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα παίρνουν φωτιά και σου δίνεται η ευκαιρία για μια καλή συνεργασία. Μόνο να μην είσαι νευρικός και απόλυτος, γιατί αυτό μπορεί να σε κάνει να χάσεις αυτή τη σημαντική ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, βγάζεις στην επιφάνεια τον ρομαντισμό σου και δείχνεις όλη σου την τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

Ταύρος 21/4 - 20/5

Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις κι αυτό σου φέρνει άγχος. Να φροντίσεις να το διοχετεύσεις σε πράγματα που αγαπάς. Αν καταφέρεις να μείνεις ψύχραιμος, θα δεις ότι όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σου και μάλιστα σύντομα. Μη μεταφέρεις την ένταση στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό σου περίγυρο.

Δίδυμοι 21/5 - 20/6

Ωραία μέρα καθώς διεκδικείς να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και τα καταφέρνεις. Να προσέξεις γιατί μέσα στον αυθορμητισμό και στη διπλωματικότητά σου μπορεί να υποσχεθείς σε συνεργάτες σου πράγματα που δεν μπορείς να πετύχεις. Θα θελήσεις να ανανεώσεις τη σχέση σου και θα το καταφέρεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που πολιορκείς.

Καρκίνος 21/6 - 22/7

Επιτέλους, σταματάς τη μουρμούρα. Βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα και αυτό σε βοηθάει και στη δουλειά και την προσωπική σου ζωή. Έτσι, παίρνεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σου και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν θα περάσεις απαρατήρητος σε μια έξοδό σου, οπότε διάλεξε.

Λέων 23/7 - 22/8

Καταλαβαίνεις ότι με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στη δουλειά σου πρέπει να εμπιστευθείς τους συνεργάτες σου. Μόνος σου δεν μπορείς να βγάλεις τόσο όγκο δουλειάς. Θα ανοίξεις νέους δρόμους επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα σου κάνουν ερωτική εξομολόγηση.

Παρθένος 23/8 - 22/9

Η καχυποψία σου «φουντώνει» και ενοχλεί πολύ τους συνεργάτες σου. Πρόσεξε μην τσακωθείς με κάποιον από αυτούς γιατί η ρήξη θα είναι οριστική. Επίσης, θα υπάρξουν αντιδράσεις που δεν μπορείς να προβλέψεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις σοβαρές συζητήσεις γιατί θα τσακωθείς με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

Ζυγός 23/9 - 22/10

Φρόντισε να περιορίσεις τις κυκλοθυμικές σου τάσεις γιατί μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Έχεις εύνοια σε θέματα ακίνητης περιουσίας, οπότε υπόγραψε συμβόλαια γιατί θα έχεις σημαντικό κέρδος. Φρόντισε να μη χάσεις μια καλή επαγγελματική ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς «ζάχαρη», ενώ αν είσαι αδέσμευτος χτυπάς αριστερά δεξιά.

Σκορπιός 23/10 - 21/11

Γίνεσαι πιο διαλλακτικός και δείχνεις κατανόηση στα «θέλω» των άλλων, οπότε υπάρχει ηρεμία στο εργασιακό σου περιβάλλον. Δίνεις μεγάλη σημασία στις συνεργασίες σου κι αυτό ωφελεί την τσέπη σου. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις όλη την καλή σου διάθεση στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεσαι κοντά με νέο πρόσωπο. Θα εκπλαγείς από τη γρήγορη εξέλιξη.

Τοξότης 22/11 - 21/12

Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που θέλεις να προλάβεις και αυτό σου φέρνει άγχος. Πρόσεξε μην αρπαχτείς με συνεργάτες ή συναδέλφους σου στη δουλειά. Να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις εν θερμώ. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε ξεκουράζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ρίχνεις τα... βέλη σου σε συγκεκριμένο στόχο.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1

Έχεις βάλει έναν στόχο και βλέπεις ότι φτάνεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί είσαι οργανωτικός. Οι συνεργάτες σου πίνουν νερό στο όνομά σου καθώς οι προσπάθειές σου αποφέρουν συλλογικό κέρδος. Τα πας πολύ καλά οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε καταλαβαίνει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια φιλία γίνεται έρωτας. Αν σου αρέσει, προχώρα.

Υδροχόος 20/1 - 18/2

Είσαι μες στην καλή χαρά και αυτό δημιουργεί καλές προϋποθέσεις για να περάσεις ευχάριστα τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σου ζωή. Όμως, θα είναι δύσκολο να ασχοληθείς με τη δουλειά καθώς εσένα το μυαλό σου... τρέχει σε ένα ταξίδι. Αν είσαι δεσμευμένος απογειώνεις το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έχει πολλές ερωτικές προσφορές.

Ιχθύες 19/2 - 20/3

Νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου που χρειάζεσαι ανανέωση. Να τολμήσεις να εμπιστευτείς κάποιους ανθρώπους, βάζοντας μπροστά τη λογική σου κι όχι την ευαισθησία σου. Επαγγελματικά τα πας καλά, αλλά θα πρέπει να κάνεις κι έναν καινούργιο προγραμματισμό. Το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις κάτι μόνιμο.