Ανταγωνισμός και μπούλινγκ χαρακτήρισαν μεγάλο μέρος της πορείας της ως μοντέλο, αλλά και ως πολιτικός εξομολογείται η Νόνη Δούνια.

Ειδικότερα, η Νόνη Δούνια μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, τον ανταγωνισμό και το μπούλινγκ που έχει αντιμετωπίσει στους διάφορους επαγγελματικούς χώρους, που έχει βρεθεί. Η Νόνη Δούνια δήλωσε  στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη: “Δεν διαβάζω τίποτα, δεν με ενοχλεί τίποτα. Οποιαδήποτε κριτική, θετική ή αρνητική, είναι καλοδεχούμενη. Έχω δεχθεί μπούλινγκ και στη δουλειά μου σαν μοντέλο πάρα πολύ συχνά και όταν πρωτομπήκα στην πολιτική πάρα πολύ. Γενικότερα νομίζω ότι το μπούλινγκ είναι διάχυτο παντού” εξομολογήθηκε το γοητευτικό μοντέλο και πρώην βουλευτής της ΝΔ.

“Κάποιος θα μπορούσε να με κάνει να νιώσω άσχημα με το να προσπαθεί να με υποτιμήσει. Να προσπαθεί να πει ότι δεν έχω την ίδια αξία με κάποιους άλλους επειδή έχω υπάρξει σε έναν χώρο που έχει να κάνει με καλλιτέχνες. 

Διαβάστε επίσης: Η Νόνη Δούνια έκανε reunion με την “dream team” των μοντέλων των 90’s - "Η πιο ψυχαναγκαστική και πιο νοικοκυρά είναι η... "

Ότι δεν είναι δηλαδή τόσο σοβαρός αυτός ο χώρος ή τόσο αποδεκτός, που δουλεύω από 18 χρονών και πλέον δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.

Στα 52 μου χρόνια ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, ξέρω πολύ καλά τι είμαι και όποιος το αντιλαμβάνεται”.

“Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάω αλλά χωρίς να με επηρεάζουν. Τα νούμερα του σταθμού, του ανταγωνισμού μας. Νομίζω πως είναι καλά τα νούμερα μας και εγώ είμαι ευχαριστημένη” πρόσθεσε ακόμα η Νόνη Δούνια στο Breakfast@Star,