Σε νέα βραδινή έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Στάθη Σχίζα

Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε στο «Breakfast@Star» πως αντιδρά στο ενδεχόμενο μιας απιστίας ενώ μίλησε και για το τατουάζ που είχε κάνει με το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου όταν ήταν σε σχέση μαζί της.

Δεν είμαι εκδικητικός - Αδιάφορος είμαι

«Δεν είμαι εκδικητικός, αδιάφορος είμαι. Αν γίνει κάτι, μετά αδιαφορώ. Αν με απατήσει μια σύντροφος δε θα την εκδικηθώ. Στην κακία, δεν απαντάς με κακία, απαντάς με αδιαφορία. Συγχωρώ ανάλογα με το τι μου έχουν κάνει» είπε ο Στάθης Σχίζας.

Για το κατάστημα που άνοιξε πρόσφατα

«Δε στέλνω προσκλήσεις για να έρθουν στο μαγαζί. Εμένα το μαγαζί μου είναι ανοιχτό για να έρθει όλος ο κόσμος» ανέφερε σε άλλο σημείο ο πρώην παίκτης του Survivor για τον λόγο που δεν έχουμε δει ακόμη την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να πηγαίνει στο μαγαζί του.

Έχω κάνει τατουάζ το όνομα της Αλεξάνδρας

«Δε θα έκανα σχέση με την Κάτια Ταραμπάνκο επειδή μια πρώην σύντροφός μου τα έχει με τον πρώην της. Δε κάνω αλλαξό… τέτοια…. Ισχύει ότι είχα κάνει τατουάζ το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, δε σβήνει μόνο του το τατουάζ. Πριν κάνω κάτι το σκέφτομαι πάρα πολύ. Όταν αλλάξουν τα πράγματα, αν αλλάξουμε και αυτά που έχουμε κάνει, είμαστε ανώριμοι. Το κρατάω για να μου θυμίζει ένα κομμάτι της ζωής μου» είπε τέλος ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: