Το βράδυ της Τετάρτης η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι και στην μεγάλη βραδιά του τελικού του Survivor.



Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης ήταν οι δύο φιναλίστ, με τον πρώτο να κερδίζει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έτρεξε στην αγκαλιά του.


Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στην αγκαλιά του Στάθη Σχίζα

Η είσοδος του 30χρονου στο Survivor ξετύλιξε το κουβάρι αποκαλύψεων για την προσωπική του ζωή και τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.


Η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε μέσα από τα social media, όταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε στο instagram φωτογραφία από το τατούαζ του Στάθης Σχίζα αλλά και ένα τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με την Αλεξάνδρα του.


Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – «Πάντα υπήρχε χημεία με τον Στάθη Σχίζα»

«Πάντα υπήρχε μια χημεία με τον Στάθη Σχίζα, αλλά ήθελα λίγο τον χρόνο μου, ήθελα να δοκιμαστεί αυτή η σχέση. Εγώ έχω βγει και από έναν γάμο, έχει υπάρξει και ένα διαζύγιο, ήθελα λίγο να το ξεπεράσω όλο αυτό, να ηρεμήσω και μέσα μου και μετά να παρουσιάσω έναν νέο σύντροφο», είχε αποκαλύψει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου καλεσμένη στην εκπομπή «Love It».

«Ο Στάθης με ήξερε και πριν από τον γάμο μου, οπότε το έχει ζήσει όλο αυτό που βίωσα το ξέρει», είχε συμπληρώσει, ενώ τόνισε πως είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο.


Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Ο γάμος και το διαζύγιο

Στις 7 Ιουλίου του 2018 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Γεώργιο στο Τατόι, σε μια θεαματική γαμήλια τελετή, με πολλά πυροτεχνήματα και αρκετούς celebrities καλεσμένους.



Ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι, εκεί όπου τραγούδησαν η Έλλη Κοκκίνου μαζί με τον Bo.

Το ζευγάρι μετρούσε ήδη αρκετά χρόνια κοινής ζωής, μιας και για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος υπήρξε η πρώτη της μακροχρόνια σχέση.

Ο χωρισμός

Το καλοκαίρι του 2020 οι φήμες περί χωρισμού είχαν φουντώσει, με το ζευγάρι να έχει διακόψει τις κοινές εμφανίσεις και αναρτήσεις στα social media.



Η επιβεβαίωση του χωρισμού ήρθε από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όταν σε ένα από τα Q&A στο instagram απάντησε για τις σχέσεις της με τον Αριστομένης Γιαννόπουλος.

«Σαν άνθρωποι δεν έχουμε χωρίσει. Υπάρχει πολλή αγάπη και από τις δύο πλευρές και οφείλουμε ο ένας στον άλλο αυτό που είμαστε σήμερα. Πάντα στη σχέση μας υπήρχε σεβασμός και αληθινό ενδιαφέρον και από τους δύο και προχωρούσαμε μαζί σε όλα», είχε απαντήσει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.


Αριστομένης Γιαννόπουλος – Η αμηχανία του για τον Στάθη Σχίζα

Μετά την αποκάλυψη για τη σχέση του Στάθης Σχίζα και της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η εκπομπή «Super Κατερίνα» συνάντησε τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος και δήλωσε πως δεν γνώριζε το παραμικρό για τη σχέση τους.

«Κι εγώ μαζί σας τα έμαθα, να ξέρεις. Δεν ήξερα τίποτα από πριν. Ωραία, εντάξει, μπράβο. Ταιριάζουν πιστεύω. Είναι αυτό που είχα πει και την προηγούμενη φορά, πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν ήμασταν κολλητοί με την Αλεξάνδρα, σχέση είχαμε και τη ρώταγα απ’ έξω, απ’ έξω αν ισχύει, μου το επιβεβαίωνε χωρίς κάτι στάνταρ» είπε αρχικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.



Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Νέα ζωή δίπλα στον Στάθη Σχίζα

Ο τελικός του Survivor ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο για τον Στάθης Σχίζα ο οποίος κέρδισε την πρώτη θέση μαζί με το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στο πλευρό του η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι πολύ καλός άνθρωπος, σπάνιος. Δεν κοιμηθήκαμε, βγήκαμε να γιορτάσουμε μετά το Survivor», δήλωσε η εντυπωσιακή ξανθιά το πρωί της Πέμπτης, αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό.


Στάθης και Αλεξάνδρα πλέον είναι πανέτοιμοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι οποίες σηματοδοτούν μια νέα αρχή για τη σχέση τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: