Τα γενέθλιά της γιόρτασε την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023, η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Νικόλαου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία ήταν καθισμένη στο κρεβάτι της, με ένα κέικ καρότου και τον σκύλο της.

«Για όσους με ξέρουν – δεν κάνω γενέθλια… Αλλά κέικ καρότου στο κρεβάτι μια Κυριακή χωρίς ενοχές – αυτό είναι για μένα τα πιο χαρούμενα γενέθλια! Ευχαριστώ» έγραψε αρχικά η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι και η οικογένεια 

«Σήμερα είναι για μένα μια υπενθύμιση για το πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι και η οικογένεια και πόσο πραγματικά είναι τα απλά πράγματα που κάνουν τη ζωή ξεχωριστή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη, τα μηνύματα, τα κέικ, τα μήλα, το φρέσκο μέλι, την κατασκευή βραχιολιών, τα μπαλόνια, τα βίντεο και τις εξατομικευμένες λίστες μουσικής! Αλλά κυρίως, που νιώθω τόση αγάπη. Ευχαριστώ όλους εσάς που μου θυμίσατε ότι πρέπει να γιορτάσουμε κι εμείς. Να το πω; Χρόνια πολλά σε μένα!» πρόσθεσε στη συνέχεια η Τατιάνα Μπλάτνικ.

«Αφιερώστε λίγο χρόνο για να νιώσετε ευγνωμοσύνη για τα απλά πράγματα και μην ξεχνάτε – ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ – γι’ αυτό, γιορτάστε! Είστε η μαγεία που περιμένετε», ανέφερε στο τέλος η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Δείτε τη δημοσίευσή της που ανέβασε στο Instagram: