Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκινήσει το νέο Survivor, και η παραγωγή της Acun Medya βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία παραγωγής θα ήθελε να φτιάξει μια ομάδα με νέους Διάσημους. Αυτό δεν έχει επιτευχθεί και έτσι σε πολύ μεγάλο βαθμό θα δούμε την επιστροφή στο Survivor προσώπων που είχαν λάβει μέρος σε προηγούμενους κύκλους.

Όσα ειπώθηκαν στο «MEGA Καλημέρα»

Για να επιστρέψει ο James Καφετζής στο Survivor, του έγινε οικονομική πρόταση της τάξης των 7 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα.

Από εκεί και πέρα, προτάσεις έχουν δεχθεί η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Αλέξης Παππάς, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Fipster και η Μαρία Αντωνά.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να «κλειδώσει» η ομάδα των Διασήμων που θα πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο στις αρχές του νέου έτους.

Την ίδια ώρα Αναστάσιος Ράμμος, Σάββας Πούμπουρας, Σάββας Γκέντσογλου, είναι από τα νέα πρόσωπα με τα οποία έχουν κάνει επαφές όμως ο Τούρκος παραγωγός θέλει και την all star νότα του.

Ο Τριαντάφυλλος, πρόσφατα, μιλώντας στις κάμερες, είπε: «Η προσφορά που μου έχουν κάνει τα παιδιά είναι φανταστική. Φανταστική! Είναι φανταστική προσφορά, απλά θέλει σκέψη».

Η μεγάλη έκπληξη αφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο παρουσιαστής, που φέτος έχει επιστρέψει στο team της Σίσσυς Χρηστίδου και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του MEGA, έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση.

Το ρεπορτάζ του «Χαμογέλα και Πάλι»

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ ο Γρηγόρης Μελάς μετέφερε ρεπορτάζ για το «Survivor», ο Κωνσταντίνος δεν μπόρεσε να αρνηθεί τα παραπάνω αλλά είπε όλο νόημα στη Σίσσυ: «Φοβάσαι μην σου φύγω; Δεν θα φύγω»!

Ο Γρηγόρης Μελάς, επίσης, ανέφερε ότι ο Αλέξης Παπάς έχει μιλήσει με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε στον νέο κύκλο.