Λίγο πριν από την πρεμιέρα του νέου «Survivor», ανήμερα του Αγίου Ιωάννη στις 7/1/2024, οριστικοποιούνται πολλά σχετικά με τη μορφή και τις διαδικασίες του νέου κύκλου.

Τέρμα οι ψηφοφορίες του κοινού

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι ανακοίνωσε ότι σταματούν οι ψηφοφορίες του κοινού και οι διαδικασίες γίνονται εσωτερικά. Όπως δηλαδή ίσχυε στο ριάλιτι στην αρχική του μορφή από το Mega. Αυτό δυνητικά σημαίνει και απώλεια χρημάτων. Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με όσα ίσχυαν μέχρι τώρα, το ποσό που συγκεντρωνόταν από τις ψήφους του κοινού μοιραζόταν μεταξύ του παρόχου της κινητής τηλεφωνίας, του Σκάι και της εταιρείας του Τούρκου παραγωγού.

Η ρήτρα για τα χρήματα και τις "ζαβολιές"

Το δεύτερο στοιχείο που θα επηρεάσει το γίγνεσθαι είναι η ρήτρα του Ατζούν για παραβίαση κανονισμών: όλοι οι παίκτες θα υπογράψουν ότι δεν θα δικαιούνται να λάβουν το σύνολο των χρημάτων που θα έχουν κερδίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή εφόσον κάνουν… παρανομίες.

Αυτό έχει γνωστοποιηθεί ήδη στους «Διάσημους» που έχουν συζητήσει για το ριάλιτι αλλά και σε «Μαχητές» που έχουν προκριθεί στην τελική φάση. Αλλιώς, οι «Survivor-ίστες» φέτος και θα πεινάσουν και δεν θα έχουν επικοινωνία με οικείους τους.

Ας είναι καλά το… φακόρυζο (το σύνηθες γεύμα τους - μαζί με τις καρύδες).




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 19/12/2023