Τα τελευταία χρόνια ο Πασχάλης Τερζής έχει αποσυρθεί από τις νυχτερινές πίστες και τα καλλιτεχνικά δρώμενα και ζει μία ήσυχη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που έχει καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, πλέον απολαμβάνει την ηρεμία και την οικογενειακή θαλπωρή. Παράλληλα ασχολείται με το κτήμα του, πράγμα που του δίνει μεγάλη χαρά.

Η κόρη του Γιάννα Τερζή, η οποία πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της, έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της. Έτσι, λοιπόν, τον έβαλε στο αμάξι για μια γρήγορη βόλτα και έπεισε τα δύο παιδιά της οικογένειας να τους ακολουθήσουν.

Δείτε ακόμη: Πασχάλης Τερζής - Η παρέμβαση του τραγουδιστή έκανε τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο να κλάψει (Βίντεο)

Στο βίντεο ο σπουδαίος ερμηνευτής καταγράφεται σε «διαπραγματεύσεις» με κάποιο από τα εγγόνια του. Ο Πασχάλης Τερζής κάθεται στη θέση του συνοδηγού και περιμένει υπομονετικά τα δύο αγοράκια να αποφασίσουν αν θα πάνε μαζί τους! Τελικά, η Γιάννα Τερζή έπεισε τα παιδιά να ακολουθήσουν στη βόλτα και όλοι μαζί το απόλαυσαν.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Οn Time»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πασχάλης Τερζής: Σπάνιο βίντεο με τον τραγουδιστή