Η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου και ο ψυχίατρος σύντροφός της Λεωνής Μαντωνάκης, δεν ζουν ακόμη μαζί, αφού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Real Life», η ηρεμία και η πληρότητα που φέρνει αυτή η σχέση αντανακλώνται στη θετική διάθεση της πολιτικού η οποία καθημερινά έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το καλοκαίρι το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του καλοκαιριού στην Ίο και τον Αργοσαρωνικό, ενώ σχεδιάζουν την επόμενη απόδραση των Χριστουγέννων, εφόσον το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις τους.

Η υφυπουργός Παιδείας και ο γοητευτικός αγαπημένος της Λεωνής Μαντωνάκης πριν λίγους μήνες έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση, όταν παρακολούθησαν αγώνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και δεν έλειψαν τα μεταξύ τους τρυφερά τετ α τετ.

Δόμνα Μιχαηλίδου – Λεωνής Μαντωνάκης: Σχεδιάζουν διακοπές Χριστουγέννων
«Είμαι καλά. Έχω σχέση με τον καλύτερο μου φίλο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Είμαι όμως πολύ δοτική, πλημμυρίζω στο συναίσθημα, στο τι μπορώ να δώσω και τι μπορώ να οργανώσω για τον άλλον. Ταυτόχρονα, είμαι εξαντλητικά απαιτητική”, σημείωσε η ίδια απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ενώ ρωτήθηκε και για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε δέκα χρόνια από τώρα» είχε αναφέρει η Δόμνα Μιχαηλίδου στο περιοδικό «HELLO».

Δόμνα Μιχαηλίδου – Λεωνής Μαντωνάκης: Σχεδιάζουν διακοπές Χριστουγέννων