Η Βίκυ Καγιά έδωσε συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στο Cosmote tv.

Κάνοντας αναδρομή σε έντονες στιγμές της ζωής της, η Βίκυ Καγιά μίλησε για την μητρότητα αλλά και την πίεση που δέχτηκε από το περιβάλλον της προκειμένου να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

«Η μαμά μου με έκανε στα 17, ενώ εγώ άργησα. Είχα πίεση για το πότε θα κάνω παιδιά και δεν έδινα σημασία. Κάποια στιγμή βέβαια μάσησα γιατί κάποια στιγμή στα 32 είπα… “μήπως έχουν δίκιο, μήπως εγώ δεν το θέλω;” Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου.

Μετά όμως το έβγαλα από το μυαλό μου. Είπα πως ότι είναι να γίνει θα γίνει και πως όταν έρθει η ώρα θα την ξέρω αυτή την ώρα», απάντησε η Βίκυ Καγιά.

Για όσους την παρομοιάζουν την παρομοιάζουν με την Χάιντι Κλουμ: «Μπορείς να πεις ότι σε επαγγελματικό επίπεδο μοιάζουν πολύ οι δρόμοι μας, αλλά σαν άνθρωποι είμαστε πολύ διαφορετικοί.

Εγώ είμαι πιο γήινη, θέλω να είμαι σαν άνθρωπος ελεύθερη, να βγαίνουν όλα από την καρδιά μου, ενώ εκείνη είναι πιο Γερμανίδα. Δεν έχει πολλούς δισταγμούς γιατί την ξέρω και προσωπικά. Μακάρι να της έμοιαζα», απάντησε η Βίκυ Καγιά.