Η Βίκυ Καγιά μας έχει συνηθίσει σε ειλικρινείς και ουσιαστικές συνεντεύξεις, καθώς επιδιώκει να μιλάει πάντα για πολλά θέματα που τρέχουν στη ζωή της, από τις δυσκολίες που έχει περάσει στην επαγγελματική της ζωή μέχρι το πώς καταφέρνει να ισορροπεί τις υποχρεώσεις στην δουλειά της με τον απαιτητικό ρόλο της μητρότητας.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην πρωϊνή εκπομπή Breakfast@Star, η παρουσιάστρια μίλησε για το πως καταλαβαίνουν τα παιδιά την δημοσιότητα της μαμάς της, το αρχείο με τις φωτογραφήσεις της που έχασε μετά από πλημμύρα αλλά και πως βλέπει την ζωή της σήμερα.

«Έχω αρχείο από όλες τις φωτογραφίσεις μου. Βέβαια, πριν από δύο χρόνια πλημμύρισε το υπόγειο και έχασα πολλές κούτες με το αρχείο μου. Θυμάμαι σχεδόν όλες τις φωτογραφίσεις μου. Στα παιδιά μου έχω δείξει κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες. Θεωρώ ότι είναι μικρά ακόμα και δε θέλω να παρανοήσουν την έννοια της δημοσιότητας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του DWTS και συνέχισε: «Νιώθω πολύ τυχερή που μου έχουν συμβεί όλα αυτά τα ωραία πράγματα στη ζωή μου. Τη στιγμή που θα πεις »το ‘χω» είναι η στιγμή που έρχεται κάτι και σου κόβει τα πόδια και πέφτεις», είπε ηΒίκυ Καγιά με το ανανεωμένο της silver μαλλί.