Καλεσμένη στο MyRadio 104,6, στο πλαίσιο του ραδιομαραθώνιου που διοργανώνει ο σταθμός στον ξενώνα του Σωματείου «Ελπίδα», βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, εμφανώς συγκινημένη, μίλησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέγοντας πόσο διαφορετικά βλέπει τα πράγματα από τότε που έγινε μητέρα.

Βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, πραγματικά. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί από τότε που έχω γίνει μαμά, καταλαβαίνετε… Είναι διαφορετικό πια. Βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Είναι άλλες οι προτεραιότητες. Αντιλαμβάνεσαι όλους τους γονείς, τις προσπάθειές τους. Είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό θα περάσει κάποια στιγμή, γι’ αυτό είναι σημαντικό που είστε τόσο δυνατοί όλοι και τόσο θετικοί. Στο τέλος, αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Ένα παιδί αυτό θέλει, αγάπη και φροντίδα», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Φουρέιρα.

Φέτος τα βλέπω διαφορετικά

Λίγο αργότερα σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», η Ελένη Φουρέιρα χρειάστηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ειδικά για τη φετινή χρονιά.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Έχω έρθει κι άλλες χρονιές, αλλά η φετινή είναι αυτή που εμένα προσωπικά… Είναι διαφορετικά πια. Τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα από τότε που έγινα μαμά. Συγκινούμαι. Τώρα αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης και το πόση δουλειά έχουν ρίξει οι άνθρωποι και το πόσο ήρωες είναι όλοι αυτοί οι γονείς».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: