Μια µαγική βραδιά επεφύλαξε η Σήλια Κριθαριώτη στους καλεσµένους της το βράδυ της ∆ευτέρας. Με την εκκίνηση της αποκλειστικής συνεργασίας της διεθνούς σχεδιάστριας µε το θρυλικό πολυκατάστηµα Harrods, που έχει ως κεντρικό πρόσωπο της καµπάνιας την Kate Moss, η Σήλια Κριθαριώτη µαζί µε τη φίλη της, Sarah Harris (Global Network Lead και European Deputy Editor της «Vogue»), προσκάλεσαν την ελίτ του Λονδίνου, αλλά και της Αθήνας στο περίφηµο «Mark’s Club».

Η βραδιά τα είχε όλα: signature cocktails και σαµπάνια, εορταστική διάθεση και πολύ χορό υπό τους ρυθµούς του διάσηµου D.J. Fat Tony. Από νωρίς το βράδυ της ∆ευτέρας στο στολισµένο χριστουγεννιάτικα private members’ club στο Mayfair του Λονδίνου συνέρρεαν οι καλεσµένοι, ακολουθώντας το dress code «festive and sparkling» που συνέστησαν οι οικοδέσποινες, Σήλια Κριθαριώτη και Sarah Harris, επίσης ντυµένη µε δηµιουργία Celia Kritharioti!

∆ίπλα στη Σήλια ήταν η οικογένειά της, µε τις κόρες της να ταξιδεύουν για τη µεγάλη βραδιά στο Λονδίνο από τις ΗΠΑ, όπου και σπουδάζουν. Ο Editor in Chief της βρετανικής «Vogue» και European Editorial Director, Edward Enninful, ήταν από τους πρώτους καλεσµένους που βρέθηκαν εκεί.


Η Leonie Hanne, η κόρη του Mick Jagger, Jade Jagger, η Isabel Getty, η Anu Hinduja Brigitta, η Spinocchia Freud, η Pippa Vosper, η Sabrina Percy, η Lady Camilla De La Poe, η Sara Parker Bowles, η Daphne Guinness και ο Alec Maxwell ήταν µερικούς από τους λαµπερούς καλεσµένους της Σήλιας Κριθαριώτη.




Από την Αθήνα παρευρέθησαν η Ελληνίδα jet setter Ρόη Αποστολοπούλου, η ∆ούκισσα Νοµικού µε τον σύζυγό της, ∆ηµήτρη Θεοδωρίδη, η Μαρίνα Βερνίκου, η Αρετή ∆αλακούρα, η Μαλβίνα Σαραντίτη και η Χριστίνα Πολίτη. Στυλίστες, δηµοσιογράφοι και επιδραστικές προσωπικότητες της µόδας ήταν εκεί. Στο τέλος της βραδιάς, όλοι οι καλεσµένοι έλαβαν couture χειροποίητα µπισκότα, µε φιγούρες από φορέµατα και µπότες της συλλογής Celia Kritharioti των Harrods

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 2 Δεκεμβρίου