Η Σήλια Κριθαριώτη παρουσίασε χθες το απόγευμα στο Παρίσι τη συλλογή Celia Kritharioti Couture για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, με τη θρυλική Naomi Campbell να ανοίγει το σόου.

Αμέσως μετά τη λαμπερή επίδειξη, η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια υποδέχτηκε τους καλεσμένους της στο Hotel de Crillon, όπου διασκέδασαν άπαντες, με την ίδια να το ρίχνει στον χορό υπό τους ήχους του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Καλομοίρας.

Για την εμφάνισή της στο πάρτι η Σήλια Κριθαριώτη επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα σε εφαρμοστή γραμμή που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Ολοκλήρωσε το look με over the knee μπότες. 

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αργυρός - Στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Isabel Getty, η Sabrina Percy, η Καλλιόπη Καρέλα, η Ρόη Αποστολοπούλου, η Χριστιάννα και η Αναστασία Καίσαρη, η Δήμητρα Κούστα, η Βέτα Τσουκαλά, η Μάριλη Γλύπτη, η Καρολίνα Αγγελοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, η σύζυγος του Νίκου Παπανδρέου Αλεξία Κληρονόμου και πανέμορφα μοντέλα που φορούσαν δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη.


Παρών φυσικά ήταν και ο σύζυγος της Σήλιας Κριθαριώτη, Νίκος Τσάκος, με την ίδια να του αφιερώνει τραγούδια. Με θέα τον φωτισμένο Πύργο του Άιφελ, οι καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:


1-celia-crytharioti-2024-paris-kwntsantikos-argyros-photos-1
1-celia-crytharioti-2024-paris-kwntsantikos-argyros-photos-2
1-celia-crytharioti-2024-paris-kwntsantikos-argyros-photos-3
1-celia-crytharioti-2024-paris-kwntsantikos-argyros-photos-4
1-celia-crytharioti-2024-paris-kwntsantikos-argyros-photos-5
1-celia-crytharioti-2024-paris-kwntsantikos-argyros-photos-6
1-celia-crytharioti-2024-paris-kwntsantikos-argyros-photos-7
1-celia-crytharioti-2024-paris-kwntsantikos-argyros-photos-8

 

Δείτε τα βίντεο από τη λαμπερή βραδιά: