O Mente Fuerte έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις συνεργασίες του, τη δημοσιότητα, αλλά και τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού.

Ο τράπερ μίλησε στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο.

Για τον Αντώνη Ρέμο:

«Σαν άνθρωπος είναι υπέροχος, με πρόσεξε πάρα πολύ, κάναμε ωραίο παρεάκι», είπε χαρακτηριστικά o Mente Fuerte.

Παλιακά τα κόμπλεξ των καλλιτεχνών

Στη συνέχεια, μίλησε για τα «κόμπλεξ» που κυριαρχούν στον χώρο της μουσικής μεταξύ καλλιτεχνών.
«Παλιακά είναι τα κόμπλεξ που έχουμε οι καλλιτέχνες. Άμα δεν ξέρεις την ιστορία της μουσικής, δεν υπάρχει και συνέχεια. Παίρνεις έμπνευση από την παλιά μουσική. Δεν υπάρχει πουθενά παρθενογένεση», τόνισε ο τράπερ.

Διαφώνησα με τον Light για τον Μικρούτσικο

Πρόσθεσε επίσης: «Κι εγώ διαφώνησα με τον Light σε ό,τι έγινε με τον Μικρούτσικο, ξεκάθαρα. Είχαμε κάνει κάτι κουβέντες να είμαι κριτής στο Fame Story, αλλά δεν προχώρησε. Θα μου άρεσε. Είμαι πολύ διαφορετικός χαρακτήρας από τον Light», ανέφερε ο Mente Fuerte.

Πόσο η τραπ μουσική επηρεάζει τα παιδιά;

«Σίγουρα επηρεάζει τα παιδιά ο επιθετικός στίχος της τραπ. Κάθε ράπερ φτιάχνει έναν χαρακτήρα που είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα, είναι ρόλος. Όταν το μικρό παιδί ακούει ότι γίνεται αυτό κι αυτό, το παίρνει σαν παράδειγμα και τα περισσότερα παιδιά το κάνουν. Το τελευταίο πράγμα, βέβαια, που τα επηρεάζει είναι η μουσική, όλα ξεκινάνε από το σπίτι», τόνισε ο Mente Fuerte.

Για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού

Για τη σχέση του δίστασε να πει πολλά. «Εγώ στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο ντυμένη για αρχή. Είμαι ζηλιάρης, τρελός, κανονικός. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, δύσκολα εμπιστευόμαστε, είτε σε φιλική είτε σε ερωτική σχέση», σημείωσε κλείνοντας ο Mente Fuerte.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: