Η Γλυκερία Τσολπίδου, το 20χρονο μοντέλο που εκπροσώπησε τη χώρα μας σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς, έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying καθώς οι λογαριασμοί της στα social media κατακλύστηκαν από υβριστικά και προσβλητικά σχόλια για την εμφάνιση της.

«Μου εύχονταν μέχρι και να πεθάνω» δηλώνει αποκλειστικά στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως αναφέρει η ίδια, είναι εντυπωσιακό πως τα περισσότερα μηνύματα μίσους τα δεχόταν από γυναίκες, με ορισμένους να μάλιστα να εύχονται μέχρι και κακό στην υγεία της.

«Τα νέα παιδιά επηρεάζονται πάρα πολύ από τα σχόλια και φτάνουν σε σημεία να μην το διαχειρίζονται». Το νεαρό μοντέλο έσφιξε τα δόντια και προσπάθησε να δώσει το καλύτερο της εαυτό στη Μαλαισία.

To LIVE NEWS την εντόπισε στο αεροδρόμιο της Μαλαισίας, λίγο πριν αναχωρήσει για Ελλάδα με την ίδια να παραδέχεται πως τα συναισθήματα της είναι ανάμεικτα.

«Είναι άπειρα τα μηνύματα. Δεν ξέρω πώς νιώθω αυτήν τη στιγμή, είμαι πολύ μπερδεμένη. Ανυπομονώ να γυρίσω πίσω στην χώρα μου, μια να δω τους γονείς της. Η ίδια εξηγεί πως πρόκειται για έναν διαγωνισμό που έχει να κάνει με την προώθηση της κουλτούρας και πως δεν πήγε εκεί ως η πιο όμορφη Ελληνίδα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, τις τελευταίες ώρες αρκετοί χρήστες του διαδικτύου υπερασπίζονται το 20χρονο μοντέλο και καταδικάζουν τις απαράδεκτες επιθέσεις που δέχτηκε μέσα από τα social media.