Η πρώην παίκτρια του Survivor, Άσπα Πρεδάρη, έπεσε θύμα διάρρηξης, όπως έκανε γνωστό η ίδια. 

Πιο συγκεκριμένα, η γυμνάστρια  Άσπα Πρεδάρη, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης το 2022, μέσα από κάποια βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε πως άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της, την ώρα που η ίδια βρισκόταν στη δουλειά της.

Η Άσπα Πρεδάρη, ωστόσο, στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς μόλις έφτασε στο σπίτι της και κατάλαβε ότι συμβαίνει κάτι περίεργο. Ο ένας από τους δύο διαρρήκτες βγήκε από το μπαλκόνι της και ξεκίνησε να τρέχει μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο. Η νεαρή κοπέλα κυνήγησε τους δύο άνδρες, ουρλιάζοντας! Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να τους πλησιάσει και έτσι κάλεσε την αστυνομία.

“Ευτυχώς που γύρισα πιο νωρίς από τη δουλειά και δεν πρόλαβαν να μου πάρουν πράγματα. Πόσο Άγιο είχα; Έχω πάθει σοκ”, είπε η Άσπα Πρεδάρη στο βίντεό της.



Λίγες ώρες αργότερα μετά την αποκάλυψη η Άσπα Πρεδάρη μίλησε σοτν Νίκο Ευαγγελάτο και τον Livenews



«Καθώς γύρναγα από τη δουλειά μου, είδα στην είσοδο της πολυκατοικίας μου έναν μελαμψό νεαρό γύρω στα 20 να κάθεται. Κατευθείαν επειδή κάτι δε μου κόλλαγε, τον ρώτησα τι έκανε εκεί και άργησε να μου απαντήσει ότι απλά καθόταν. Είδα τον φόβο στα μάτια του», λέει η  Άσπα Πρεδάρη μιλώντας στο MEGA.

«Ανοίγω το κινητό μου να τον βγάλω ένα βίντεο γιατί σκέφτηκα ότι ή έχει μπει κάποιος στο σπίτι και έχει κλέψει ή κοιτάζει για να έρθει άλλη στιγμή. Έτσι όπως άνοιγα το κινητό μου, πήγα στο μπαλκόνι μου να δω αν έχει γίνει διάρρηξη. Ξαφνικά, βγαίνει ένας γύρω στα 20 με ένα λευκό καπέλο, περνάει ξυστά από μπροστά μου, κάνω το χέρι μου ενστικτωδώς να τον πιάσω και αρχίζουν και τρέχουν μακριά. Νευριάζω, τρέχω και εγώ από πίσω τους. Ήθελα να προλάβω να τους βγάλω ένα βίντεο», συμπλήρωσε, η  Άσπα Πρεδάρη.


«Ύστερα, σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν και κάποιος άλλος μέσα γιατί είχαν σπάσει το τζάμι και γύρισα πίσω μήπως προλάβω και τον άλλον. Τελικά δεν ήταν κάποιος. Φαινόντουσαν άπειροι, σαν να μην είχαν ούτε μεταφορικό μέσο μαζί. Ήταν φοβισμένοι, έτρεξαν αμέσως να φύγουν».

Όπως είπε η ίδια, οι διαρρήκτες δεν κατάφεραν να κλέψουν τίποτα από το σπίτι, καθώς «ήμουν στο σημείο που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή».