Αντίστροφα μετρούν σχεδόν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους.

Ο δεύτερος γιος τους θα έρθει στον κόσμο στις αρχές Φεβρουαρίου του 2024, ενώ όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια θα πάρει το όνομα του μπαμπά της, δηλαδή Νικόλας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία εξακολουθεί να εργάζεται ανελλιπώς, είναι γεμάτη από όμορφα συναισθήματα και πραγματικά ανυπομονεί να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε και πάλι παιδί και πριν μερικές ημέρες στόλισε μαζί με τον 2χρονο γιο της, Βύρωνα το χριστουγεννιάτικο δέντρο, γνωρίζοντας πως τα επόμενα Χριστούγεννα θα κρατά στην αγκαλιά της ένα θαύμα ακόμη, το δεύτερο παιδί της.

Κατερίνα Στικούδη
«Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και πραγματικά όποιος θέλει να αποκτήσει ένα παιδάκι, όποιος θέλει να ζήσει αυτό το θαύμα να το καταφέρει» δήλωσε στην εφημερίδα Real Life.

Κατερίνα Στικούδη
Μάλιστα, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, η Κατερίνα Στικούδη εξομολογήθηκε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της:

«Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται καμία φορά, στα ξαφνικά. Έχω βαρύνει πιο νωρίς από ό,τι στον Βύρωνα. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη. Η αλλαγή στο σώμα είναι πολύ έντονη. Έχω μπει στον 7ο μήνα. Όλο αυτό το πράγμα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν και εμείς να μην αγχώσουμε τους άλλους».