Η Ελένη Δήμου έδωσε συνέντευξη και ρωτήθηκε για την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο τραγούδι «Άδωνις», αφαιρώντας τη λέξη «χοντρή».

Η ερμηνεύτρια Ελένη Δήμου  μίλησε στις τηλεοπτικες κάμερες και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ανέφερε αρχικά: «Δεν πρέπει να αλλάζουμε τους στίχους στα τραγούδια». Στη συνέχεια η Ελένη Δήμου πρόσθεσε: «Το θέμα είναι πώς αισθάνεσαι εσύ. Αυτό έγινε μία άλλη περίοδο της ζωής μας, καταθέτουμε ένα τραγούδι. Αυτός ο κόσμος δεν έγινε μόνο για τα μοντέλα».

Εξήγησε επίσης, πως η Ελένη Δήμου δεν έχει τύχει να κάνει κάποια τέτοια αλλαγή. «Όταν κάτι πας να το κρύψεις, νομίζω πως γίνεται χειρότερο. Εάν ο καλλιτέχνης αισθάνεται καλύτερα αφαιρώντας τη λέξη "χοντρή", είναι δικαίωμά του. Σε μένα δεν έχει συμβεί και δεν θα το κάνω. Δεν θα απολογηθώ για το τότε μου», αναφέρει.


Τέλος, για το ενδεχόμενο να συμμετείχε ξανά στο J2US, είπε: «Δεν θα ήθελα να συμμετάσχω ξανά στο J2US. Δεν έχω τίποτα με το παιχνίδι, μια χαρά είναι. Πέρασα καλά, κουράστηκα. Δεν κέρδισα και είμαι υπέρμετρα εγωίστρια».