Ένα ηχητικό απόσπασμα από δηλώσεις που έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην Lifo προβλήθηκε από την Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την Πάολα και τη στήριξή της στον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και τον ντόρο που έγινε με τη λέξη «χοντρή» στο τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.


Όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης

«Αυτή η κοπέλα έχει πολύ ωραία φωνή. Εκεί τελειώνω. Δεν έχω άλλο.» είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης, ενώ όταν σχολιάστηκε η στήριξή της προς τον Αχιλλέα Μπέο τόνισε: «Εντάξει, λαϊκά κορίτσια. Ναι, δεν μπορώ να κρίνω». «Έχω πει ποιος είναι η «χοντρή», δεν μπορώ να δώσω παραπάνω στοιχεία γιατί ο άνθρωπος είναι μίας ηλικίας. Πάντως αυτός που είναι η χοντρή, νευρικιά, είναι αυτός που εμπνεύστηκε να κάνει το τραγούδι «Άδωνις». Όταν φτιάχτηκε το ρεφρέν, πηγαίναμε να φάμε μετά από πρόβα στο σπίτι στο Φάληρο με την Άλκηστη και όπως όπως χωρέσαμε σε ένα μικρό αμάξι .


Τελείωνε ο δίσκος και δεν είχαμε ένα γρήγορο τραγούδι. Ο φίλος αυτός μου είπε γράψε για τον Άδωνη. Ώσπου να πάμε στο σπίτι, έκανε και το ρεφρέν. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχουμε κάνει πάρα πολλά γέλια όταν έγινε επιτυχία.» ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης.