Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, σε μία συγκινητική εξομολόγηση στο «MEGA Καλημέρα» για τον Παντελή Παντελίδη, μίλησε για την απώλειά του και το κενό που έχει αφήσει στην οικογένεια.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε για τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη  την ημέρα των γενεθλίων του τραγουδιστή 23/11/1983, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Παντελίδη

«Κούκλε μου, δεν θα ξεχαστείς ποτέ! Σήμερα τα κεράκια στον Παράδεισο δεν θα τα σβήσεις μόνος σου, θα έχεις και παρέα», ανέφερε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Σήμερα θα γινόσουν 40 χρονών, ΠΑΝΤΕΛΟ μου. ΛΕΙΠΕΙΣ σε όλους μας όσο δεν φαντάζεσαι. Κάθε μέρα είναι και πιο δύσκολη. Κάνε μια μεγάλη αγκαλιά τον μπαμπά και θα τα ξαναπούμε», έγραψε ο Φίλιος Παντελίδης.


Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον χαμό του αδερφού του, Παντελή.

Δεν υπάρχει κάτι πιο δύσκολο

«Δεν υπάρχει κάτι πιο δύσκολο να περάσει μία οικογένεια. Όπως το περνούν όλοι που χάνουν έναν τόσο δικό τους άνθρωπο. Η οικογένειά μου μου δίνει δύναμη γιατί θέλω να τους κάνω περήφανους», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Αν με έβλεπε θα μου έλεγε ό,τι μου είχε πει πριν "φύγει". Ότι το έχω με τη μουσική και να προχωρήσω. Δεν είχαμε σκεφτεί να κάνουμε ντουέτο γιατί όταν "έφυγε" ο Παντελής ήμουν 13 ετών», συμπλήρωσε.

Για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη

«Θα κυκλοφορήσουν στην κατάλληλη ώρα με τη φωνή μου».

«Κοιτώ τον ουρανό και επικοινωνώ με τον αδερφό μου με τον δικό μου τρόπο και νιώθω ότι μου δίνει δύναμη και στα εύκολα και στα δύσκολα», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: