Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 23/11, καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απουσιάζει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Άρης Καβατζίκης, ο οποίος το πρωί αναφέρθηκε έξω από τα δόντια στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που ακούγονται για το «Πάμε Δανάη», ρωτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη για όσα είπε.

Όταν εξήγησε ακριβώς για ποιον λόγο τα είπε «έξω από τα δόντια», η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη σημείωσε με νόημα: «Δεν ακούγονται μόνο για εσάς… Για όλους ακούγονται σενάρια. Το θέμα είναι ότι κάποιος που δε θέλει να λέγονται σενάρια για τον εαυτό του, μπορεί να λέει σενάρια για τους άλλους και το μέλλον τους;» και πέρασε σε διαφημίσεις…

Η συζήτηση συνεχίστηκε και μετά το διάλειμμα, με τον Άρη Καβατζίκη, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τη Νάνσυ Νικολαϊδου να κάνουν τις τοποθετήσεις τους.

Η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος της κουβέντας, αρκέστηκε να πει: «Όλα τα έχουμε δει να γίνονται. Πάντως μάντεις, δεν κυκλοφορούν γύρω μας. Όποιος πραγματικά γνωρίζει κάτι, γνωρίζει γιατί είναι στα σωστά γραφεία κι ακούει αλήθειες. Έτσι είναι. Δεν είμαστε μέσα στα γραφεία των διευθυντικών προγραμμάτων στο κάθε κανάλι. Εγώ τουλάχιστον! Αλλά κάποιοι μπορεί και να είναι. Αυτοί που είναι, έχουν και καλή πληροφόρηση».


Όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης νωρίτερα στο «Πάμε Δανάη»


Ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να αναφερθεί έξω από τα δόντια και να απαντήσει σχετικά με τα δημοσιεύματα που βγαίνουν και αφορούν στο μέλλον της εκπομπής «Πάμε Δανάη».


«Σκέφτομαι ότι επειδή δεν υπάρχει τίποτα συνεννοημένο και ούτε έχουμε μιλήσει με την αρχισυνταξία, αν θα μπορούσα να είμαι τελείως ελεύθερος να πω αυτά που σκέφτομαι. Εμείς είμαστε εδώ σε αυτή την εκπομπή που λέγεται “Πάμε Δανάη” στο Mega. Έχω διαβάσει ήδη μέχρι τώρα τρία υποθετικά σενάρια σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, δεν θέλω να θίξω κανέναν συνάδελφο δημοσιογράφο, τρία ρεπορτάζ για το μέλλον αυτής της εκπομπής, τον τελευταίο μήνα», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.


«Αυτοί οι συνάδελφοι που γράφουν τα σενάρια για τη σεζόν 24-25, μπαίνουν καθόλου στα παπούτσια των ανθρώπων που είναι εδώ και δουλεύουν; Λίγη ανασφάλεια να έχεις, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε όλοι να ψάχνουμε για δουλειά και να στέλνουμε βιογραφικά…» πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Αγαπητοί συνάδελφοι που κάνετε τηλεοπτικό ρεπορτάζ και σας σέβομαι απόλυτα, έχετε γράψει ήδη τρία σενάρια γι’ αυτές τις ζώνες. Τι θα γίνει; Θα κερδίσεις Πούλιτζερ αν πεις ότι του χρόνου θα γίνει αυτό στην πρωινή ζώνη;».