Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show», και εξήγησε τους λόγους που εκείνη η περίοδος ήταν «η χειρότερη της ζωής του». Στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε την δικαστή διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και το απίστευτο ποσό που πωλούνταν τότε οι φωτογραφίες παπαράτσι διάσημων προσώπων.

Στην αρχή  της συνεντευξης ο Άρης Καβατζίκης προχώρησε σε μια αποκάλυψη. «Κουβαλάω την ψωρίαση από πιτσιρίκι, έχει να κάνει με την ψυχολογία, μόλις υπάρξει άγχος και στρες επιδεινώνεται, μαθαίνεις να ζεις με αυτό»


Δείτε ακόμη - Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το απέναντι μπαλκόνι"


Άρης Καβατζίκης: Η Ελένη Μενεγάκη κινήθηκε νομικά

«Ναι, έχω δηλώσει πως η χειρότερη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν ήμουν διευθυντής στο "Hello". Δεν μου άρεσε, ενώ λατρεύω τα περιοδικά. Χωρίς να φταις και να εμπλέκεσαι, ως διευθυντής ξαφνικά βρίσκεται να ντιλάρεις οικονομικά, διάσημα πρόσωπα. Αυτή η δοσοληψία δεν ήταν του χαρακτήρα μου και δεν είναι του χαρακτήρα μου, οπότε ήταν ζόρι για εμένα. Ζούμε σε μια άλλη κοινωνία, δεν πιστεύω ότι υπάρχει έδαφος για τους παπαράτσι στην Ελλάδα πια, δεν υπάρχει το budget για να κινηθεί αυτό το πράγμα. Το ενδιαφέρον έχει στραφεί αλλού. Την εποχή των παπαράτσι στην Ελλάδα, υπήρχαν σετ φωτογραφιών που μπορεί να κόστιζαν μέχρι και 5.000 ευρώ», αποκάλυψε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.



Με την Ελένη Μενεγάκη είχαμε φτάσει στο δικαστήριο

Στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκε στη δικαστή διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη, ο ίδιος εξήγησε: «Με την Ελένη είχαμε φτάσει στο δικαστήριο, όταν ήμουν διευθυντής στο "Hello". Είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από κάποια γενέθλια της κόρης της. Ήταν φωτογραφίες παπαράτσι, που ήρθαν από πρακτορείο. Οι φωτογραφίες ήταν, όμως, από μια κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της για τη δημοσίευση των φωτογραφιών από μια ιδιωτική αίθουσα. Εμείς δεν το γνωρίζαμε. Νομίζαμε ότι ήταν γενέθλια μέσα σε ξενοδοχείο. Έτσι έγινε. Το κέρδισε το δικαστήριο από ό,τι γνωρίζω», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.



Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μάλιστα, η εν λόγω αναφορά του Άρη Καβατζίκη οδήγησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποκαλύψει μία αντίστοιχη εμπειρία που είχε ο ίδιος με παπαράτσι στο παρελθόν: «Είχα την ευκαιρία να πάρω ένα τεράστιο ποσό, αλλά δεν το κυνήγησα ποτέ. Με τότε σύντροφό μου μάς έβγαλαν φωτογραφία μέσα στο δωμάτιο, από το μπαλκόνι απέναντι πολυκατοικίας. Ήταν το τέλειο έγκλημα, ήταν παράνομο. Ήταν καλοκαίρι και ανοιχτά τα τζάμια».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: