O Κώστας Χατζής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» μαζί με την κόρη του Δανιέλα με την οποία αποτελούν καλλιτεχνικό δίδυμο.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Κώστας Χατζής μίλησε για τις δύσκολες εποχές που έζησε, για το ταλέντο της κόρης του αλλά και τη φωνή του, που θεωρεί ότι δεν είναι ωραία.

 Οι δηλώσεις του Κώστα Χατζή

«Στην Πλάκα γεννήθηκα γιατί εδώ γεννήθηκε και η μπουάτ. Όλα αυτά τα 68 χρόνια γεννήθηκα εδώ, μέσα στην μπουάτ, και δεν μετάνιωσα ποτέ για ό,τι έγινε εδώ.

Οι δύσκολες εποχές που έζησα φέρνουν τις εικόνες που είναι ανεξίτηλες και τα γεγονότα που έζησα ήταν τρομακτικά.

Όταν ήρθα, δικάστηκα για πολιτική θέση και προδόθηκα από παντού. Πείνασα. Κοιμήθηκα στα πεζοδρόμια και στα παγκάκια, έτρωγα μετά από τρεις και τέσσερις ημέρες. Δεν ξέχασα ποιος ήμουν, δεν μου επέτρεψα να ξεχάσω ότι σκυλοπείναγα, ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι. Δεν ήταν το όνειρό μου να γίνω καλλιτέχνης, άλλα ήταν τα όνειρά μου», ανέφερε, ο Κώστας Χατζής.

«Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι η Δανιέλα υπηρετεί τον χώρο όχι να την υπηρετεί. Υπάρχουν κορίτσια με καταπληκτικές φωνές αλλά αντί να παρουσιάζουν φωνητικά προσόντα παρουσιάζουν σωματικά προσόντα. Δεν φταίνε αυτά. Τα νέα παιδιά έρχονται με άλλα όνειρα, αλλά τους τα “λερώνει” και τους τα “βρομίζει” το σύστημα».

«Όλοι ξέρουμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα ανθρώπινα καθήκοντα όμως πόσοι τα κάνουμε;» είπε, ο Κώστας Χατζής.

«Δεν είναι όλα τα παιδιά μου στη μουσική. Τα δύο πρώτα είναι φάλτσα, το τρίτο είναι καταπληκτικό, το τέταρτο χορεύει, το πέμπτο παίζει βιολί και το έκτο είναι καταπληκτικό».

Από την πλευρά της, η Δανιέλα είπε:

«Μου είχαν πει από δισκογραφική να μην αποκαλύψω ότι είμαι τσιγγάνα γιατί δε φαίνομαι αλλά εγώ αυτό είμαι, δεν μπορούσα να πω κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει πολύ αυτός ο χώρος και πόσο μάλλον όταν είμαι και με τον μπαμπά μου, είναι δάσκαλος για μένα, είναι από τους πιο αυστηρούς κριτές μου».

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα το να ντρεπόμαστε για τη φυλή μας ή να ντρεπόμαστε για οτιδήποτε είμαστε, αν είμαστε μαύροι, άσπροι, κίτρινοι», είπε ο Κώστας Χατζής.

«Όταν τραγούδησα με την κόρη μου στο Ηρώδειο καμάρωνα σαν γύφτικο σκεπάρνι.

Η άποψη για τον μένα, για τη φωνή μου, δεν έχω κάποια ποιοτική φωνή, πρέπει να έχουμε ειλικρίνεια. Οι ωραίες φωνές είναι του Πάριου, του Πουλόπουλου, του Νταλάρα, εγώ είμαι βραχνοκόκορας αλλά όταν ξεκίνησα δεν ήταν έτσι τα πράγματα, πάντα βρίσκανε ότι είμαι κρυωμένος» είπε με χιούμορ.