Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Δημοπούλου με αφορμή την εμφάνισή του στη μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Ο τραγουδιστής, που πριν από μια εβδομάδα έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά όταν η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα, αλλά και για το πόσο καλός είναι στον νέο του ρόλο.

«Ακούω πολύ καλά λόγια από τον κόσμο γύρω γύρω, αλλά νομίζω πως εμείς οι πατεράδες το συνειδητοποιούμε αργότερα και σταδιακά. Υπάρχει μια αίσθηση του ότι πρέπει κάτι να αναλάβει, προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος πάνω σε αυτό, αλλά δεν υπάρχει το μητρικό ένστικτο», είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Διαβάστε επίσης: Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του (Εικόνα - Βίντεο)

«Προσπαθώ να είμαι υποστηρικτικός, η δουλειά του μπαμπά είναι να στηρίζει τη μαμά. Αλλάζω πάνες και κάνω μπάνιο το μωρό αλλά το ποσοστό είναι λιγότερο (συγκριτικά με τη μαμά). Είμαι χαρούμενος όταν κοιμάται το μωρό και νιώθω ανασφαλής όταν δεν κοιμάται. Προσπαθώ να βρω τον κώδικα επικοινωνίας», πρόσθεσε ο Πάνος Μουζουράκης.