Για τα MAD WALK, όπου συμμετέχει, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» η Τάμτα λέγοντας πως συνδυάζουν τη μόδα και το τραγούδι και είναι ο φυσικός της χώρος.

«Αγαπώ και τα δύο πολύ και με εκφράζουν», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Επιπλέον η Τάμτα αναφέρθηκε στα καυστικά σχόλια που δέχεται η Δέσποινα Βανδή για τις στιλιστικές της επιλογές στην πίστα.

«Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν η το ντύσιμο έχει ηλικία. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέπτη, λέω έτσι ντυνόμουν και πριν από 15 χρόνια. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και σε όποια ηλικία θέλεις. Άσε τους άλλους να λένε. Φυσικά μπορεί να φοράει ο καθένας ό,τι θέλει. Πολλές φορές έχω βάλει και εγώ ρούχα που έχουν σχολιαστεί. Και; Δεν έγινε κάτι. Το σώμα και τα κιλά μίας γυναίκας δεν μπορούν να την εμποδίσουν να φορέσει ό,τι εκείνη θέλει. Όταν κοιτάει στον καθρέπτη της και την ευχαριστεί και της αρέσει, αυτό πρέπει να κάνει», δήλωσε.

Όπως είπε, και η ίδια έχει κριθείς το παρελθόν για το πόσο αδύνατη είναι και έχει ακούσει πολλές σκληρές κουβέντες.

Σε σχέση με την Eurovision είπε πως η ομάδα που είχε πάει όταν εκπροσώπησε την Κύπρο, ήταν φανταστική.

«Αν είχα την τύχη και τη χαρά να εκπροσωπήσω οποιαδήποτε χώρα, θα ήμουν πιο απαιτητική στα θέλω ‘’μου’’. Όταν πήγα με την Κύπρο, το κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν 100% επιλογής μου», είπε.

Αναφερόμενη στην τραπ μουσική είπε πως έγινε ότι είχε γίνει παλιότερα με την ποπ μουσική.

«Στην τραπ υπάρχουν παιδιά που γράφουν φανταστικά κομμάτια, με ωραίους στίχους και είναι υπέροχοι καλλιτέχνες και αυτοί που δεν μας εκφράζουν. Δεν είμαι εναντίον κανενός είδους μουσικής», σημείωσε.

Η Τάμτα είπε πως θα ζήταγε συγγνώμη από την κόρη της γιατί ως γονιός έχει κάνει λάθη.

«Όταν αντιλαμβάνεσαι και συζητάς τα λάθη που έχεις κάνει με το παιδί σου, τότε κάπως διορθώνονται. Όταν αισθάνομαι ότι οφείλω να πω συγγνώμη στην κόρη μου, το έχω κάνει με όλη μου την καρδιά», κατέξηξε.