Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 17/11 για κάθε ζώδιο:

Κριός 21/3 - 20/4

Η τύχη επιτέλους σου χαμογελάει. Κοίτα να αρπάξεις τις ευκαιρίες οι οποίες θα σου παρουσιαστούν και να πάρεις τον έλεγχο σε όλες τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Έχεις δυνατούς «συμμάχους» στα σχέδια σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ζήσε μια νύχτα πάθους, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις γνωριμίες για να διαλέξεις την καλύτερη.

Ταύρος 21/4 - 20/5
Θα πετύχεις σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους σήμερα. Ένας παλιός συνεργάτης σου εμφανίζεται ξανά και με συνοπτικές διαδικασίες θα κλείσετε μια συνεργασία με πολύ καλούς όρους. Μην μείνεις σε συναισθηματισμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, φτιάξε μια ρομαντική βραδιά που τόσο την έχετε ανάγκη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία γίνεται έρωτας.

Δίδυμος 21/5 - 20/6
Ο δρόμος σου θα είναι ανοιχτός σήμερα για να κάνεις πράξη κάτι που επιθυμείς εδώ και καιρό στη δουλειά σου. Οι συνεργάτες σου πιστεύουν σε σένα και ξέρουν πως οι ιδέες σου είναι έξυπνες και εφαρμόσιμες. Να έχεις υπομονή. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να φλερτάρεις, αλλά προτιμάς να αφεθείς στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις.

*Διαβάστε εδώ: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Καρκίνος 21/6 - 22/7
Μια συνάντηση μ’ έναν παλιό φίλο θα οδηγήσει σε μια καλή συνεργασία. Κράτα καλά κλειστά τα χαρτιά σου γιατί γύρω σου υπάρχουν εχθροί και ανταγωνιστές που δεν βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η στιγμή που μπορείς να δείξεις τον ρομαντισμό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα απορρίψεις για λεπτομέρειες μια καλή γνωριμία.

Λέων 23/7 - 22/8
Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται, οπότε ξεκινάς να υλοποιήσεις νέα σχέδια. Μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε παρασύρεις σε εκδηλώσεις εντυπωσιασμού, γιατί τότε κάποιος θα εκνευριστεί και θα σαμποτάρει τις κινήσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μια μέρα πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, στοχεύεις και πετυχαίνεις διάνα. Να είσαι ειλικρινής στο τι θέλεις.

Παρθένος 23/8 - 22/9
Ξέρεις να δουλεύεις και να βλέπεις τις προσοδοφόρες ευκαιρίες. Κι αυτές είναι πολλές και καλές. Ξεκίνα με την πρώτη και βάλε στον αγώνα έναν καλό «σύμμαχο». Μην μπλέξεις πολλούς γιατί θα αναποδογυρίσεις την καλή συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς από έναν παράνομο έρωτα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική προσφορά δεν σε αφήνει αδιάφορο.

Ζυγός 23/9 - 22/10
Σε έχει πιάσει πανικός γιατί βλέπεις τα έξοδα να αυξάνονται και τα έσοδα να είναι συγκεκριμένα. Μην αποφασίσεις βιαστικά για ένα επαγγελματικό θέμα. Προγραμμάτισε το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα με ψυχραιμία και σύντομα θα έχεις κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει με πάθος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ σε απογειώνει.

Σκορπιός 23/10 - 21/11
Θα έχεις μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Αυτό είναι καλό, γιατί επιτέλους βγήκες από το «καβούκι» σου και άρχισες να διεκδικείς αυτά που θέλεις. Οι συνεργάτες σου χαίρονται που σε βλέπουν να τους κοιτάς με λιγότερη καχυποψία. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις ζήλιες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία φαίνεται ότι κερδίζει την εμπιστοσύνη σου.

Τοξότης 22/11 - 21/12
Θα έχεις πολλές συναντήσεις όπου θα συζητήσεις για νέες συνεργασίες. Είσαι ενθουσιώδης, αλλά δεν ξέρεις αν πρέπει τώρα να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο. Να το κάνεις μόνο αν είναι κάτι εξαιρετικό. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία έρχεται για να σου αλλάξει τη ζωή.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1
Όλα γίνονται πιο εύκολα σήμερα για σένα. Συζητήσεις, συνεργασίες, ακόμα και ανακωχή με ανταγωνιστή σου που σου προτείνει να... μοιραστείτε μια δουλειά και να έχετε και οι δύο κέρδος. Πρακτικό μυαλό έχεις, δες αν σε συμφέρει και προχώρα το. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια όμορφη αλλά εφήμερη σχέση.

Υδροχόος 20/1 - 18/2
Υλοποιείς ένα επαγγελματικό σχέδιο το οποίο ονειρευόσουν εδώ και καιρό. Αυτό σε κάνει να πετάς στα ουράνια και να σκέφτεσαι πώς θα καταφέρεις να έχεις γρήγορα κέρδη. Μη βάλεις περισσότερα χρήματα μέχρι να δεις αν πράγματι η επένδυση αποδίδει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σού δείχνει πάθος. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ιχθύς 19/2 - 20/3
Στη δουλειά τα πας καλά και σήμερα κλείνεις μια ενδιαφέρουσα συνεργασία που θα σε πάει πολύ μπροστά. Ένας φίλος θα σου ζητήσει βοήθεια. Να του τη δώσεις, γιατί σε έχεις βοηθήσει στο παρελθόν και επιπλέον θα σε βοηθήσει και στο καινούργιο σου εγχείρημα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ερωτεύεσαι.

*Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή