Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ απάντησε στους ισχυρισμούς ενός άνδρα -που υποστηρίζει ότι είναι πρώην φίλος και βοηθός του Γουίλ Σμιθ- ότι «έπιασε» τον ηθοποιό να κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή του στο «Fresh Prince of Bel-Air», Ντουέιν Μάρτιν.

Έτσι έσκασε η είδησηΦημολογείται ότι έπιασαν τον Will Smith επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι με τον ηθοποιό Duane Martin (Βίντεο)

Η 52χρονη ηθοποιός παραβρέθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Breakfast Club» την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, διαψεύδοντας τις ιστορίες και λέγοντας ότι θα υπάρξουν νομικές διαδικασίες εναντίον του άνδρα με το όνομα Brother Bilaal.


«Θα κινηθούμε νομικά», δήλωσε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:



«Είναι άλλο πράγμα να έχεις τη γνώμη σου για κάποιον και άλλο να φτιάχνεις πρόστυχες, κακόβουλες ιστορίες», πρόσθεσε η ηθοποιός, πριν χαρακτηρίσει τον ισχυρισμό «γελοίο».

«Δεν είναι αλήθεια, θα το φροντίσουμε και αυτό είναι όλο», τόνισε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Επίσης, σύμφωνα με την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, ο Bilal είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον σύζυγό της για ένα βιβλίο και ένιωθε ότι δεν πληρωνόταν αρκετά για τη δουλειά του. «Ο Γουίλ ήταν πρόθυμος να του δώσει ένα συγκεκριμένο ποσό και δεν το πήρε. Οπότε, όλη αυτή η κατάσταση βασίζεται σε αυτό».

Όλα αυτό είναι απολύτως γελοίο

Στη συνέχεια, απάντησε σχετικά με τον σύζυγό της και το πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση λέγοντας: «Το ένα πράγμα για τον Γουίλ είναι ότι πάντα θα βρει το αστείο. Πάντα θα βρει το αστείο. Γελάσαμε, έτσι δεν πρέπει; Γιατί είναι απολύτως γελοίο. Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να γελάσεις με αυτό. Μου είπε: "Την πιστεύεις αυτή τη μαλ***;"».

Οι ισχυρισμοί του Brother Bilaal

Πρώην φίλος και βοηθός του ηθοποιού -όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ότι ήταν ο Brother Bilaal- έγινε πρωτοσέλιδο την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 μετά τη συνέντευξη στην οποία δήλωσε ότι είδε τον Σμιθ και τον Ντουέιν Μάρτιν να κάνουν σεξ.

Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι και τους είδα

Όπως είπε ο Bilaal: «Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Ντουέιν και τότε είδα τον Ντουέιν να κάνει πρ..κό σεξ με τον Γουίλ. Υπήρχε ένας καναπές και ο Γουίλ ήταν σκυμμένος πάνω στον καναπέ και ο Ντουέιν στεκόταν όρθιος και τον σκότωνε, τον δολοφονούσε. Ήταν φόνος εκεί μέσα».

Jada Pinkett Smith

Ο 58χρονος Μάρτιν, που είναι επίσης ηθοποιός, υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Τίσα Κάμοελ από το 1996 έως το 2020. Έχει καταγωγή από το Μπρούκλιν, είναι γνωστός από τις συμμετοχές του στη σειρά «L.A.'s Finest» και στη σειρά «All of Us».

Η οργισμένη αντίδραση του Σμιθ

Σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των παραπάνω, εκπρόσωπος του Σμιθ αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό, λέγοντας στο TMZ: «Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι κατηγορηματικά ψευδής». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν αποκλείεται ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά.