Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 16/11 για κάθε ζώδιο.

Διαβάστε ακόμα: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Κριός 21/3 - 20/4

Έχεις έναν… αέρα ανανέωσης και αυτό φαίνεται στη δουλειά σου αλλά και στα αισθηματικά σου. Ακόμα και οι εχθροί σου «τρώνε» τη… σκόνη σου. Αποφασισμένος αφενός να μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να χαθεί, αφετέρου να μην επιτρέψεις να σταματήσει τις φιλοδοξίες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική γνωριμία σε αναστατώνει.

Ταύρος 21/4 - 20/5

Έχει έρθει η ώρα να προχωρήσεις μπροστά χωρίς να φοβάσαι αν θα χάσεις τα κεκτημένα σου. Υπάρχουν συνεργάτες που θα εκτιμήσουν μια ιδέα σου ώστε να κάνουν καθετί για να υλοποιήσουν ένα σχέδιό σου. Είναι κάτι που θα φέρει χρήμα και αναγνώριση. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία έχει πολύ καλές προδιαγραφές.

Δίδυμοι 21/5 - 20/6

Σκέφτεσαι διάφορα, αλλά είναι καλύτερα να μην προχωρήσεις σε μια συμφωνία τώρα. Να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους, γιατί κάποιοι σε ζηλεύουν και θέλουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Δες τα σημάδια και υπερασπίσου τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα είσαι απόμακρος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην πεισθείς αμέσως από μια νέα γνωριμία. Προχώρα και βλέπεις.

Καρκίνος 21/6 - 22/7

Εξακολούθησε να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά και μην πείθεσαι σε εύκολα λόγια. Άλλωστε δεν είσαι άνθρωπος της αλλαγής, οπότε άσε τα νέα σχέδια για αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δεν φαίνεται να συμμερίζεται κάποιες ιδέες σου επαγγελματικές. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εξιδανικεύσεις μια νέα γνωριμία. Ζήσε το, αλλά πρόσεχε.

Λέων 23/7 - 22/8

Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη και θα εντυπωσιάσεις τους γύρω σου με την αποφασιστικότητά σου, ενώ ένας εχθρός σου θα μπει στο περιθώριο ανίσχυρος με μια κίνηση που θα κάνεις. Μια νέα ενασχόληση σου πάει καλά. Συνέχισε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει να ασχοληθείς μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις ένα πρόσωπο που καταλαβαίνει τις φιλοδοξίες σου.

Παρθένος 23/8 - 22/9

Έχεις καταφέρει αρκετά πράγματα, αλλά τώρα θα πρέπει να παλέψεις για να τα διατηρήσεις. Ζήτα βοήθεια από τους συνεργάτες σου. Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Βάλε πρώτα σε τάξη εκκρεμότητες και ύστερα προχωράς και σε κάτι που θέλεις πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και σου προκαλεί ταραχή.

Ζυγός 23/9 - 22/10

Έχεις κουραστεί να σε προδίδουν συνεργάτες. Να προσέξεις, γιατί μέσα στη δουλειά σου υπάρχει πολύ παρασκήνιο και ίντριγκα. Μείνε στο παρασκήνιο μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο για να μη σε μπλέξουν κάπου που δεν θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος, οι ανησυχίες σου θα σε οδηγήσουν σε εκρήξεις ζήλιας. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μόνο για το παιχνίδι. Δεν έχεις όρεξη για σχέση.

Σκορπιός 23/10 - 21/11

Σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου και αυτό θα σε αγχώσει. Είναι καλύτερα να αφοσιωθείς σε κάτι καινούργιο παρά να αναλωθείς σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν διορθώνονται. Ό,τι δεν λύνεται κόβεται, πάρε αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, αλλά θα προβληματιστείς αν είναι ειλικρινές.

Τοξότης 22/11 - 21/12

Να μη βλέπεις τα επαγγελματικά σου με υπεραισιοδοξία, γιατί τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Σου αρέσει να ανοίγεις πολλά επαγγελματικά μέτωπα και μετά τρέχεις σαν τρελός. Βάλε προτεραιότητες και ρίξε εκεί που επιθυμείς πιο πολύ την ενέργειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μια παρεξήγηση θα απειλήσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και νιώθεις υπέροχα.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1

Άκουσε τη γνώμη καλού σου συνεργάτη που σου λέει να προσέξεις και να μην ανοιχτείς τώρα σε μια νέα οικονομική συμφωνία. Τα επαγγελματικά και οικονομικά σου πάνε καλά, άρα γιατί να κάνεις ένα αβέβαιο βήμα; Σκέψου με τη λογική και τη ψυχραιμία που σε διακρίνουν. Αν είσαι δεσμευμένος, βάλε ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις τον έρωτά σου.

Υδροχόος 20/1 - 18/2

Μην αγχώνεσαι με οικονομικά ζητήματα. Σε βοηθάει η υπεραισιοδοξία σου αλλά και η τάση σου να μη βαλτώνεις και να ανακαλύπτεις λύσεις εκεί που όλα φαίνονται αδιέξοδα. Αυτό θα συμβεί και τώρα σε μια αναποδιά σου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, αξιοποίησε τη νύχτα σου για να περάσεις «ζάχαρη» με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σου προκαλεί καρδιοχτύπι.

Ιχθύες 19/2 - 20/3

Προσπάθησε να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου ώστε να διαχειριστείς το άγχος σου με κάποιο τρόπο, ακόμα και με τη βοήθεια ενός ειδικού. Μη μαζεύεις άλλα «σκουπίδια» μέσα σου από ανθρώπους που σε πληγώνουν. Να ρυθμίσεις τρέχουσες υποχρεώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και πετυχαίνεις καλό στόχο.

*Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή.