Ο Βασίλης Μπισμπίκης, μάλιστα, που έχει προσωπική φιλία χρόνων με τον πρώην σύζυγο της τραγουδίστριας Φώτη Ζογλοπίτη, δεν θα μπορούσε να μη δώσει το «παρών». Έτσι λοιπόν, όχι μόνο πήγε, αλλά λίγο προτού βγει στη σκηνή η τραγουδίστρια, την επισκέφτηκε στο καμαρίνι της, αντάλλαξαν μια ζέστη αγκαλιά και τα φλας των παπαράτσι έκαναν τη νύχτα μέρα.

Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν κάθισε πολύ, αφού στη συνέχεια πήγε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Δείτε ακόμη: Πάολα - Το τσιφτετέλι στην πρεμιέρα της - Εβαλε "φωτιά" στην πίστα με μίνι φόρεμα - (Βίντεο - Εικόνες)

Το «παρών» στην πρεμιέρα της Πάολας έδωσαν πολλά πρόσωπα της σόουμπιζ, αφού το pr της λαμπερής βραδιάς είχε αναλάβει ο «γκουρού» των δημοσίων σχέσεων Χάρης Σιανίδης με την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε βρεθεί, επίσης, στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή στο «Βοτανικό», όπου εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη, τόσο την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, όσο και την επόμενη ημέρα, ενώ viral έγινε στο διαδίκτυο το βίντεο που η Δέσποινα Βανδή τού εύχεται δημοσίως για τα γενέθλιά του.

Η βραδιά τελείωσε ξημερώματα, με την Πάολα να λέει «καλημέρα σας» στους θαμώνες, που την είχαν «πνίξει» στα λουλούδια. Η τραγουδίστρια και ο Νίκος Μακρόπουλος ενώνουν ακόμη μία φορά τις φωνές και τις δυνάμεις τους κι ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι και τη διασκέδαση στην Αθήνα - οι δυο τους έχουν ανέβει μαζί και σε άλλες πίστες στο παρελθόν. Τώρα θα τους απολαύσουμε για πρώτη φορά στο «Fever», σε ένα πρόγραμμα - φωτιά.