Ερωτευμένοι και αχώριστοι παραμένουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης οι οποίοι αναζητούν τον δικό τους παράδεισο στην Κρήτη.

Το ζευγάρι το οποίο έχει ιδιαίτερη λατρεία στο νησί, ταξιδεύει συχνά στην Κρήτη, ειδικά τα καλοκαίρια, εκεί όπου περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του, μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.


1-despoina-vandi-basilhs-bisbikhs-1
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα «Real Life» η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός βρίσκονται στην αναζήτηση της δικής τους «αυλής του παραδείσου» όπως λέει και με επιτυχία το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης ψάχνει εδώ και μερικούς μήνες το ιδανικό οικόπεδο προκειμένου να χτίσει το προσωπικό του καταφύγιο στο αγαπημένο του νησί, την Κρήτη.


Ο γνωστός ηθοποιός πριν από λίγους μήνες έκανε τατουάζ τον χάρτη της Κρήτης, εκφράζοντας έτσι την λατρεία του στο νησί στο οποίο θέλει να περνά αρκετό χρόνο με την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή.

Μπορεί πρόσφατα να κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει προχωρήσει σε αγορά οικοπέδου, ωστόσο όπως απαντά ο ηθοποιός, στην «Real Life» η αναζήτηση συνεχίζεται προκειμένου να βρεθεί η ιδανική τοποθεσία για το ζευγάρι.

1-despoina-vandi-basilhs-bisbikhs-3
«Αγαπώ πολύ το νησί και θέλω να βρω ένα μέρος που θα γίνει το ησυχαστήριό μου. Ακόμα δεν έχω βρει την κατάλληλη τοποθεσία, είμαι προς αναζήτηση» αναφέρει στη «Real Life» ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το ζευγάρι επωφελείται από τις ανάπαυλες της δουλειάς και οργανώνει μικρές αποδράσεις με κάθε ευκαιρία. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τη φετινή σεζόν, η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Σαμπάνη, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά, του Alpha, «Σασμός».