Τον λόγο για τον οποίο είχε κάνει ‘’coming out’’ δημοσιοποιώντας τη σχέση του με τον αείμνηστο ηθοποιό, Μηνά Χατζησάββα, αποκάλυψε ο Κώστας Φαλελάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός επισήμανε μιλώντας σήμερα στην εκπομπή ‘’I Love Σου Κου’’ του ΑΝΤ1 πως ο θάνατος του Μηνά Χατζησάββα ήταν ένα μεγάλο χαστούκι που τον έκανε να αποκαλύψει τη σχέση τους, αλλά ανέφερε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι όλο αυτό θα έπαιρνε τόσο μεγάλη διάσταση.
Διαβάστε σχετικά: Κώστας Φαλελάκης για τη νέα του σχέση: "Αν εγώ του αρέσω, έχει μερίδιο και ο Μηνάς – Τον κουβαλάω μέσα μου"

Κώστας Φαλελάκης: Ήταν μεγάλο χαστούκι που με έκανε να μιλήσω


Ο ηθοποιός τόνισε ότι η απώλεια του Μηνά Χατζησάββα ήταν σοκ και έτσι αποφάσισε να μιλήσει, αν και αρχικά δεν είχε σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο.

‘’Ήταν το μεγάλο χαστούκι που με έκανε να μιλήσω. Δεν είχα σκοπό. Δεν είχα αντιληφθεί ότι όλο αυτό θα πάρει αυτήν τη διάσταση. Κάτω και μπροστά μου ήταν συνάδελφοι και φίλοι, που όλοι είχαν περάσει από το σπίτι μας και ήταν ανοιχτό σχεδόν όλη την εβδομάδα’’, είπε ο ηθοποιός.

‘’Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι και συνειδητοποίησα ότι αν υπάρχει κάποιος ηρωισμός σε αυτό, δεν είναι εσκεμμένος αλλά είναι ότι η ίδια η ζωή σε διαλέγει ερήμην σου να σε κάνει ήρωα’’ συμπλήρωσε ο Κώστας Φαλελάκης. Ο ηθοποιός θυμήθηκε και τι του είπε μια νεαρή κοπέλα για το θέμα.

‘’Εκ των υστέρων αντιλήφθηκα ότι αυτό πήρε μία διάσταση και επειδή με πλησίασε πολύς κόσμος και λίγους μήνες μετά είχα στηθεί για καφέ και απέναντι είδα ένα κορίτσι που κάτι μου θύμιζε, μία συνάδελφο και χαμογέλασα. Καθώς πλησίασα μου είπε: “μην χαμογελάς δεν με ξέρεις”. Της λέω: “εσύ γιατί χαμογελάς”; Και μου είπε: “είχα σκεφτεί ότι αν συναντούσα αυτόν τον άνθρωπο, θα του έκανα μία τεράστια αγκαλιά για ό,τι έκανε για εμάς. Λέω ότι πρέπει να προσέχεις από εδώ και εμπρός γιατί αυτά που λες και που κάνεις έχουν αντίκτυπο σε κάποιους ανθρώπους”, ανέφερε.

‘’Μπορεί να παρηγορούν ή να δίνουν πάτημα να έχουν την αυτοπεποίθησή τους ή να προχωρήσουν στην επιλογή τους, όπως κι εγώ προχώρησα κάτω από συνθήκες που δεν ήταν ευνοϊκές’’, συμπλήρωσε ο Κώστας Φαλελάκης.