Ο Κώστας Φαλελάκης βρέθηκε χθές το βράδυ καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς» μίλησε με νοσταλγία για τον Μηνά Χατζησάββα και μοιράστηκε πικάντικες ιστορίες της ζωής του, που δεν έχουμε ξανακούσει.

Δεν ξεπερνάς έναν θάνατο

«Δεν ξεπερνάς έναν θάνατο, είναι σαν μια πέτρα που έχεις στη τσέπη σου και σε βαραίνει. Μερικές φορές το ξεχνάς, αλλά όταν βάζεις το χέρι σου στη τσέπη η πέτρα θα είναι εκεί. Προσπαθείς να το εκλογικεύσεις. Ο Μηνάς μου είχε ζητήσει να διαβάσω τον Επίκουρο, όταν γνωριστήκαμε για να καταλάβω την αντίληψη και τη στάση ζωής του. Ο Επίκουρος λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τον θάνατο, γιατί όσο είσαι εσύ ζωντανός δεν υπάρχει και όταν αυτός θα έρθει, δεν θα υπάρχεις εσύ. Το πένθος δεν αφορά τον Μηνά, ο Μηνάς ήταν χαρά και φως. Είναι δικό μου το θέμα, εγώ θα πρέπει να ανακαλύψω ένα καινούργιο αλφαβητάρι ζωής» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης.

Κουβαλάω όλες τις σχέσεις μέσα μου

Για τη νέα του σχέση μετά τον μεγάλο έρωτά του με τον Μηνά Χατζησάββα, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Μπορεί να το σκέφτεται εκείνος. Πιστεύω ότι τα εχέγγυα που του δίνω δεν του αφήνουν τέτοια περιθώρια ότι είμαι κολλημένος εκεί ή μπορεί να τον συγκρίνω. Είναι ένας άλλος άνθρωπος με άλλα χαρακτηριστικά, αυτά με έλκυσαν. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης. Αυτό που μου συνέβη 25 χρόνια με τον Μηνά είναι αυτό που με έχει διαμορφώσει. Αν εγώ του αρέσω, έχει μερίδιο και ο Μηνάς. Εγώ κουβαλάω όλες τις σχέσεις μέσα μου και συνδιαλέγομαι μαζί τους. Ζω με αυτούς που με καθόρισαν και με επηρέασαν».

Κώστας Φαλελάκης

Ο Μηνάς δεν με ζήλευε

«Δεν ζήλευα τον Μηνά αλλά ούτε και ο Μηνάς εμένα, μου φαινόταν γελοίο. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας τον άλλον. Αν κάτι μπορούσε να συμβεί δεν θα άλλαζε και τίποτα. Όλοι μπορεί να έχουν κάνει κάτι ή ποθούν να κάνουν κάτι. Εμένα το μερίδιο που μου αναλογούσε, δεν μου το ελάττωσε και δεν μου το στέρησε ποτέ» τόνισε επίσης ο ηθοποιός.