Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήταν καλεσμένος στην Ελένη και μίλησε για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, τον ρόλο του στο «Ναυάγιο» και ανέφερε πώς επιλέγει τους ρόλους του.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Αμπιγιέρ» του Ρόναλντ Χάργουντ στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Οι δηλώσεις του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

Για την παράσταση ανέφερε ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Είναι ένα καταπληκτικό έργο και παίζεται για δεύτερη χρονιά. Δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους του θεάματος, έχει να κάνει με την κακία, τη μοναξιά και τις εξουσιαστικές σχέσεις».

Τον ρόλο του αμπιγιέρ ενσαρκώνει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και τον πασίγνωστο πρωταγωνιστή o Ιεροκλής Μιχαηλίδης και είπε σχετικά με αυτό: «Το μυαλό του καθενός πάει ότι την εξουσία την έχει ο πρωταγωνιστής. Το θέμα είναι ότι υπόγεια δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον αμπιγιέρ του ο πρωταγωνιστής. Πρόκειται για μία σχέση μίσους, αγάπης και έρωτα. Ταυτόχρονα είναι σκλαβιά, ξέρει ότι καταπιέζεται από αυτή τη σχέση, αλλά ξέρει ότι η ύπαρξή του είναι αυτή η δουλειά. Είναι μία σχέση εξάρτησης του πρωταγωνιστή με τον αμπιγιέρ του».

Πώς επιλέγει σε ποια έργα συμμετέχει; «Το θέμα είναι να μου αρέσει εμένα. Αν κάνεις κάτι με πραγματική αγάπη είναι βασικό, αλλά κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα έχει εμπορική επιτυχία. Θα πρέπει να γίνει μία σωστή διαφήμιση για να έχει επιτυχία μία παράσταση», τόνισε ο ηθοποιός.

Για την προβολή που μπορεί να κερδίσει ένας ηθοποιός μέσα από την τηλεόραση ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σχολίασε: «Νομίζω πια έχουν αλλάξει τα πράγματα. Κάποτε η τηλεόραση σου έδινε αυτή τη δύναμη, τώρα πια γίνονται πολλές δουλειές και δεν νομίζω ότι η τηλεόραση σου δίνει αυτή τη δύναμη. Υπάρχουν παραστάσεις που έχουν κάνει εξαιρετική επιτυχία χωρίς να έχουν μέσα ηθοποιούς αναγνωρίσιμούς από την τηλεόραση. Δεν νομίζω ότι έχει πια τη δύναμη που είχε κάποτε η τηλεόραση στο θέατρο».

Επιπλέον ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ενσαρκώνει τον ρόλο του «Μιλτιάδη Παντελίδη», του δικηγόρου, στη σειρά του MEGA «Το ναυάγιο» και μίλησε σχετικά για τον ρόλο του στην Ελένη.

«Δυστυχώς, η εποχή που ζούμε μου έχει δώσει πολλές πληροφορίες. Έχω εικόνα και από τραγωδίες που έχουν συμβεί στη χώρα μας. Με ενδιέφερε να κάνω κάτι διαφορετικό από άλλες χρονιές. Ήξερα ότι είναι ένας πολύ αρνητικός ρόλος. Ήθελα να φωτίσω τον ρόλο με αυτά που απασχολούν κι εμένα».