Μια απρόσμενη… γκεστ εμφάνιση πραγματοποίησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο νέο επεισόδιο του σίριαλ «Γη της ελιάς» που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Μεγάλο Κανάλι.

Tα social media πήραν «φωτιά» για την συνάντηση που είχε η αγαπημένη μας μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με τον Πότη και την Άννα.

Βλέποντας την, δε, το νεαρό ζευγάρι έμεινε κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό! «Πείτε μου ότι δεν είστε η σωσίας της! Πείτε μου ότι δεν είστε η σωσίας της» επανέλαβε, δις, η νεαρή ηρωίδα με τον Πότη να τονίζει πως «όχι, είναι εδώ με σάρκα και οστά».

«Ελάτε βρε παιδιά με κάνετε και κοκκινίζω. Καλησπέρα κιόλας! Ναι, αυτή είμαι και θέλω ένα καφεδάκι βαρύ, γλυκό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κάνοντας την είσοδο της και παίρνοντας αγκαλιά, προκειμένου να την καθησυχάσει, την Άννα.

«Τι τιμή είναι αυτή! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο καφενείο μου, δεν το πιστεύω! Η μεγάλη σεφ» αναφώνησε, με ενθουσιασμό, ο ήρωας στη «Γη της Ελιάς» για να ακολουθήσει ένας σύντομος πλην απολαυστικός διάλογος ανάμεσα τους.

«Εσένα κάπου σε ξέρω! Ναι;» αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, η δημοφιλής σεφ με τον Πότη να απορεί για να συνεχίσει ωστόσο ακάθεκτη. «Το βρήκα! Εσύ δεν είχες πάει στο Chase και είπες ότι είσαι Μανιάτης, έχεις καφενείο στη Μάνη και μάλιστα είχες δώσει και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στην Μπεκατώρου. Εσύ είσαι! Και μιλούσες συνέχεια για την Αννούλα σου! Να ζήσετε παιδιά, να ζήσετε».

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Όταν όμως ζήτησε κάτι για να συνοδεύσει το καφεδάκι της, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν ευχαριστήθηκε και ιδιαίτερα με την απάντηση που πήρε μιας και μόνο τοστ είχαν να της προσφέρουν τα παιδιά. «Α, τοστ δεν θέλω» αναφώνησε μέχρι να προτείνει η Αννούλα τη νόστιμη σπανακόπιτα με ντόπια βεβαίως προϊόντα της Αρετής.

«Έρχομαι συχνά εδώ στη Μάνη! Αγαπώ πολύ τις μανιάτικες συνταγές, μαγειρεύω μανιάτικη κουζίνα, μου αρέσει να ανακαλύπτω τοπικά προϊόντα, μου αρέσει να ανακαλύπτω ξεχασμένες συνταγές και μάλιστα στο μυαλό μου έχω κάποια στιγμή να εκδώσω και ένα βιβλίο με παραδοσιακές μανιάτικες συνταγές» τόνισε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για να λύση στον Πότη την απορία για την παρουσία της.