Σε έναν νέο ρόλο και όχι αυτόν της μαγείρισσας θα δούμε προσεχώς την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι. Κι αυτό μιας και η δημοφιλής σεφ θα βρεθεί εκτάκτως στην… «Γη της Ελιάς»!

Όσα ειπώθηκαν στην Ελένη

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποια θα ήταν η πρώτη γυναίκα που θα σας ερχόταν στο μυαλό όταν θα σας έλεγαν ποια γνωστή Ελληνίδα θα βρεθεί στη Γη της Ελιάς;» αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη, απευθυνόμενη στους συνεργάτες της, διαβάζοντας σχετικά μηνύματα τηλεθεατών και αποκαλύπτοντας πως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι εκείνη που ξεκινά άμεσα γυρίσματα στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA.

«Ήταν σίγουρα μια πρόταση που δεν την περίμενε, πολύ διαφορετική και επειδή στη Μάνη ταξιδεύει συνέχεια και της αρέσει πολύ η κουζίνα και ο τόπος, ήταν ότι καλύτερο. Θα υποδυθεί κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό της, θα την δουν στην Αρεόπολη ο Πότης και η Αννούλα στο δικό τους μαγαζί και θα πάθουν σοκ! Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος της εβδομάδας και θα είναι απολαυστική. Θα δίνει κανονικά συμβουλές μαγειρικής και συνταγές» υπογράμμισε η Νάνσυ Νικολαΐδου, με τη σειρά της, στην «Ελένη» της Τετάρτης.

Έτσι, στον επόμενο τόνο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα βρεθεί… στη «Γη της Ελιάς».