Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις που παραχωρεί μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον γάμο και την καλλιτεχνική της πορεία.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου: «Ο γάμος ακόμη είναι κάτι πολύ καινούργιο στη ζωή μου, το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να μάθω τις αντοχές μου και να δω τα όριά μου. Είναι κάτι πολύ ζωντανό για μένα. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο. Δεν πίστευα ποτέ ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αν τον σκότωνε από τον πρώτο χρόνο, θα ήταν πολύ μεγάλο πρόβλημα».


Η καθημερινότητα δίπλα στον δικηγόρο σύζυγό της: «Όσο βλέπω την καθημερινότητά του, νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να ήταν ένας άνθρωπος του δικό μου χώρου. Αρκεί να είναι ένας άνθρωπος που σέβεται και αγαπάει την τέχνη, κάτι το οποίο συμβαίνει με τον σύζυγό μου (…) Μου προκαλεί και μένα ενδιαφέρον η δουλειά του, είναι σαν να μπαίνω σε έναν άλλο κόσμο και να τον γνωρίζω από την αρχή. Είναι ποινικολόγος, είναι κάτι σκοτεινό και σκληρό αυτό που πρεσβεύει».

Το ξεκίνημά της ως ηθοποιός: «Το θέατρο με βοήθησε, θεώρησα ότι θα με βοηθήσει γενικώς με το τραγούδι, αλλά τελικά το θέατρο άνοιξε τους ορίζοντές μου, το αγάπησα πολύ όπως αγάπησα και τον κόσμο γύρω από το θέατρο. Στην ουσία μου έδωσε ένα νόημα και ένα μονοπάτι για το που θέλω να κινηθώ. Μετά ήρθε το τραγούδι στον δρόμο μου. Ευγνωμονώ τα πάντα που έγινε έτσι όλο αυτό».


Για τη συνεργασία της με το The Voice: «Όταν μου έγινε η πρόταση ήμουν θετική από την αρχή, γρήγορα έγινα όλα. Όταν πήγα φοβήθηκα πάρα πολύ την μεγάλη έκθεση που θα είχα τηλεοπτικά. Ξαφνικά θα έμπαινα μέσα στα σπίτια των ανθρώπων και ένιωθα ότι ίσως μπορεί να ενοχλώ. Δεν με νοιάζει η κριτική των ανθρώπων, με ενδιαφέρει, αλλά δεν με βάρυνε αυτό. Απλά το ότι έμπαινα σε έναν καινούργιο κόσμο για μένα και θα ήθελα να ήμουν εντάξει».


«Τελείωσε το Voice για μένα, ήταν πολύ καλό για μένα και πέρασα πολύ καλά. Επιστρέψαμε σε μια κανονικότητα και θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα. Είναι και η δουλειά μου που μου είχε λείψει», κατέληξε μιλώντας στο The 2night Show.

Νέο ξεκίνημα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη μέσα από τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη.