Στον κόσμο της υψηλής ραπτικής το μόνο σταθερό είναι η αλλαγή. Η επίδειξη μόδας της Όλγας Καραβερβέρη στο Ζάππειο Μέγαρο, την 4 η μέρα του AXDW.

Μια αβάν-γκαρντ συλλογή όπου η ιστορία ενώνεται με την καινοτομία συνδυάζοντας διαχρονικά στοιχεία με πρωτοποριακές ιδέες.

Από κομμάτια με αυστηρές γραμμές μέχρι και με ιδιαίτερα κοψίματα, δημιουργήσαμε έναν 
αρμονικό συνδυασμό δίνοντας την ευκαιρία στο παρελθόν και το μέλλον της μόδας να συνυπάρχουν σε τέλεια ισορροπία.

Στα σύνολα της εξαιρετικής Ελληνίδας σχεδιάστριας Όλγας Καραβερβέρη αποτυπώνονται περίπλοκα μοτίβα λουλουδιών ως και γεωμετρικά σχήματα, δηλώνοντας ότι η μόδα είναι ένας καμβάς για να εκφράσουμε τον εαυτό μας και μια γέφυρα για να προσεγγίσουμε την
απόλυτη κομψότητα.

 


Τα πλούσια, ακριβά υφάσματα, όπως το βελούδο και το μπροκάρ, προσφέρουν μια εμπειρία πολυτέλειας, ενώ οι σιλουέτες είναι εμπνευσμένες από τα εμβληματικά στυλ της «Αναγέννησης», με ογκώδη – μακριά μανίκια και περίπλοκα κεντήματα, προσθέτοντας μια
πινελιά χλιδής στην καθημερινή ζωή. Τέλος, οι προσεκτικά επιλεγμένες δαντέλες, ως αναλλοίωτο διαχρονικό χαρακτηριστικό, τονίζουν με τον πιο σύγχρονο τρόπο τις υψηλής ραπτικής εμφανίσεις.

Με στόχο πάντα την πρωτοτυπία και την ευελιξία, η νέα συλλογή “Renaissance”  διακρίνεται από έναν αέρα ανατρεπτικής αισθητικής προτείνοντας κλασικά και αγαπημένα σχέδια να αναδεικνύονται σε μοντέρνα περιβάλλοντα.