Με την εντυπωσιακή Φαίη Σκορδά, η Juicy Couture, στο πλαίσιο της 29ης Athens Xclusive Designers Week, παρουσίασε την “Hysteria in Bloom” S/S ’22 συλλογή της, στο επιβλητικό περιστύλιο του Ζαππείου. Guest catwalk πραγματοποίησαν η γνωστή fashionista Έλενα Γαλίφα και το διεθνούς φήμης μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, που ήρθε ειδικά από το Λονδίνο για το show της Juicy Couture.


Καλλιτέχνες, εκπρόσωποι των media και η ελίτ του αθηναΪκου fashion crowd παρευρέθηκαν στο εντυπωσιακό catwalk ενός από τα πιο περιζήτητα και αναγνωρίσιμα brands στο χώρο της μόδας. Celebrities από όλο τον κοσμο έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές, φορώντας ρούχα του αγαπημένου glamorous brand, ενώ πολλές είναι και οι Ελληνίδες σταρ που εμπιστεύονται τη διάσημη μάρκα για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.









H “TOP Trends AE” με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των mega brands “Juicy Couture”, “Franklin Marshall”, “Skechers” , “MCS”, “Russel Athletic”, “Spalding” κ.α. παρουσίασε σε ένα φαντασμαγορικό fashion show για την “Juicy Couture” τις συλλογές Βlack Label, White Label, Lounge, Sport και Αccessories για τη season S/S ’22. Ένα lifestyle brand με glamorous, τολμηρό και διασκεδαστικό χαρακτήρα για τους όσους επιλέγουν να είναι στη μόδα, μεταφέροντας το στυλ και τον τρόπο ζωής του Los Angeles στα κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Αγκαλιάζοντας την κληρονομιά της στο Los Angeles, η Juicy Couture ανακαλύπτει τις τάσεις κάθε μέρα και προσφέρει ένα στοιχείο έκπληξης σε όλα τα σχέδιά της. Το παγκόσμιο φαινόμενο αναγνωρίζεται ως casual luxury brand , προσφέροντας ρούχα για γυναίκες και νεαρά κορίτσια.