Ο Νότης Σφακιανάκης έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να αποσυρθεί από τη μουσική βιομηχανία αλλά και από οποιουδήποτε είδους δημόσια εμφάνιση σε τηλεοπτικές εκπομπές ή κοσμικά μουσικά γεγονότα.

Την τελευταία φορά που οι τηλεοπτικές κάμερες είχαν μία δήλωση και ένα πλάνο του επιτυχημένου λαϊκού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη ήταν τον Νοέμβριο του 2020, όταν συνελήφθη από τις Αστυνομικές Αρχές για οπλοκατοχή και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών. Τότε ο Νότης Σφακιανάκης είχε δηλώσει πως δεν είχε καμία σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες και πως το θέμα με την οπλοκατοχή ήταν νομικά κατοχυρωμένο.


Όσα ειπώθηκαν για τον Νότη Σφακιανάκη σε ρεπορτάζ του Live News


Στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρουσιάστηκε σχετικό ρεπορτάζ για την πολυαναμενόμενη δισκογραφική επιστροφή του δημοφιλούς ερμηνευτή, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες του βίντεο θα γίνει πολύ σύντομα και θα συνοδευτεί και από εμφανίσεις σε νυχτερινό σχήμα.

Ο Νότης Σφακιανάκης τηρεί σιγή ιχθύος. Στενοί συνεργάτες κρατούν τα στόματά τους κλειστά, με θαυμαστές του να αδημονούν και συναδέλφους του να σχολιάζουν κατά καιρούς τις φήμες για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του.

Τα σενάρια για το comeback του 64χρονου καλλιτέχνη δίνουν και παίρνουν. Θα είναι ο Νότης Σφακιανάκης που είχαν συνηθίσει οι πιστοί θαμώνες σε κέντρα που εμφανιζόταν ή πλέον διαφορετικός χωρίς καμία πολιτική αναφορά;

Θα συνεχίσει να εκφράζει τις πολιτικές του πεποιθήσεις ή θα αρκεστεί στα τραγούδια του, ορισμένα από τα οποία έχουν αφήσει εποχή; Όλα αυτά τα χρόνια οι προτάσεις για συνεργασία από ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων δεν σταμάτησαν ποτέ. Ο ίδιος όμως ήταν αρνητικός χωρίς μέχρι σήμερα να εξηγήσει δημόσια τους λόγους.

Ήταν λόγοι υγείας; Έκρινε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για ένα διάλειμμα ή μια απόφαση που πήρε μετά τη σύλληψή του, τον Νοέμβριο του 2020; Ο ίδιος θεωρείται βέβαιο πως κάποια στιγμή θα δώσει απαντήσεις.

Με πληροφορίες από MEGA.